Betmasters

Ξεκινάει η Ευρωλίγκα: Αποδόσεις για ΠΑΟ - Μακάμπι και Χίμκι - ΟΣΦΠ

Η Ευρωλίγκα ξεκινάει αυτή την εβδομάδα και οι δύο ελληνικές ομάδες δίνουν δύσκολα παιχνίδια.

Με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Μακάμπι (11/10, 21:00) και τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται στη Ρωσία από τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα (12/10, 20:00), κάνει την πρεμιέρα της η Ευρωλίγκα.

Οι δύο ελληνικές ομάδες είναι και πάλι μέσα στην πεντάδα των φαβορί για να πάρουν την Ευρωλίγκα, ενώ πρώτος στόχος τους είναι να βρεθούν στο φάιναλ φορ.

Ο Παναθηναϊκός έχει διαφορές σε σχέση με πέρυσι, όσον αφορά παίκτες κλειδιά (Τζέιμς, Σίνγκλετον), όμως έχει τον ίδιο προπονητή, τον ίδιο "μαέστρο" (Νικ Καλάθης) και τον Λάνγκφορντ στο ρόστερ του. Είναι φαβορί για τον αγώνα με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ και αυτό φαίνεται και στις αποδόσεις.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει κάτι εντελώς καινούριο, με τον Μπλατ στον πάγκο. Θα προσπαθήσει να παίξει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που μάθαμε τα τελευταία χρόνια με τον Σφαιρόπουλο, βασιζόμενος πάντως στους Έλληνές του, Σπανούλη, Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μάντζαρη. Και βέβαια, έχοντας και την προσθήκη πολύ ποιοτικών ξένων, καθώς άλλαξε όλους τους Αμερικάνους του.

Δείτε στο betmasters τις αποδόσεις για τα Χίμκι - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Μακάμπι, καθώς και για όλα τα ματς στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας 2018/19

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x