Βόλεϊ

Ξεκινάει το Λιγκ Καπ της Ελπίδας

Ολυμπιακός, Άρης, Εθνικός και Παμβοχαϊκός είναι οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το φετινό τίτλο του Λιγκ Καπ, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Νίκο Σαμαρά και την «ΕΛΠΙΔΑ».

Για τον τίτλο του Λιγκ Καπ θα δώσουν μάχη οι τέσσερις φιναλίστ του φάιναλ φορ «Νίκος Σαμαράς» 2015 που θα διεξαχθεί σήμερα (30/1) και αύριο (31/1) στο κλειστό Γλυφάδας. Μεγάλο φαβορί θεωρείται ο Ολυμπιακός, προκάτοχος του τίτλου το 2013, που συνεχίζει αήττητος στη Volley League.

Οι Πειραιώτες, έχοντας δύο νέους παίκτες στο δυναμικό τους, τον Ολλανδό Βίτσε Κόϊστρα και τον Γιώργο Σφενδυλάκη, αντιμετωπίζουν τον Άρη (Novasports 3, 21:00), στο δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Οι Θεσσαλονικείς με νέο τεχνικό στον πάγκο τους, τον Γιάννη Μέλκα, και ενισχυμένοι από τον νέο Πολωνό παίκτη, Μιχαήλ Καμίνσκι, κατάφεραν να αποκλείσουν το συμπολίτη τους, ΠΑΟΚ, και να πάρουν επάξια το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ.

Στο πρώτο ημιτελικό (Νovasport-3, 18:30) θα αγωνιστεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κόντρα στην ομάδα του Παμβοχαϊκού με τον νέο «παλιό» διαγώνιο, Μάρκ Ντουσάρμ. Στόχος της ομάδας του Έβρου, έχοντας στο ιστορικό της τρεις συμμετοχές στους ημιτελικούς του φάιναλ φορ, η πρώτη πρόκριση σε τελικό του θεσμού.

Το φάιναλ φορ διεξάγεται στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά και είναι αφιερωμένη στο Σύλλογο «Ελπίδα», αλλά και στην τεράστια πρωτοβουλία της Τράπεζας Εθελοντών Μυελού των Οστών.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΪΝΑΛ-4

Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» Γλυφάδα

Ημιτελικοί

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

18.30 (Novasports-3): Παμβοχαϊκός - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδούπολης

Διαιτητές: Κουτσούλας, Θεμελής. Παρατηρητές: Αντωνούλης, Ιορδανίδης. Επόπτες: Ράντσιου, Χαμπιλού, Διαμαντής, Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Παπασηφάκη.

21.00 (Novasports-3): Ολυμπιακός - Α.Σ.Άρης

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Μουλά Λεμονιά. Παρατηρητές: Ιορδανίδης, Αντωνούλης. Επόπτες: Καλομοίρης, Οικονομοπούλου, Καντλή, Δαλέκου. Γραμματεία: Σωτοπούλου.

Τελικός

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

18.30 (Novasports-3): Νικητής Α΄ημιτελικού - Νικητής Β΄ημιτελικού

Διαιτητές: (Θα ανακοινωθούν μετά τους ημιτελικούς) Παρατηρητές: Αντωνούλης, Ιορδανίδης. Επόπτες: Καλομοίρης, Χρηστίδης Αλ. Μαριδάκης, Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Επιμέλεια: Κλεοπάτρα Νιφοράτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x