Mini Football

Ξεκίνημα με ματσάρες!

Η πλέον εντυπωσιακή πρεμιέρα των τελευταίων ετών, πραγματοποιήθηκε στο 15o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5x5 Φοιτητών & Σπουδαστών, Total UNI-League.

Απίθανα ματς έγιναν στην Αθήνα, όπως τα KouRayo Vallecano – Westeros (3-2) και Τεφατζήδες – Alkatraz (4-5) που χαρακτηρίστηκαν από θέαμα και μεγάλο ενδιαφέρον για την τελική τους έκβαση. Στους υπόλοιπους αγώνες, τα γκολ έπεφταν βροχή και άνοιξαν την όρεξη όλων των ομάδων ενόψει της συνέχειας που αναμένεται εντυπωσιακή.

inner

Betarades – Μπασκετάκι FC 3-10
Batman – Αιώνιοι 1-20
Οι άφραγκοι – Amateuridia 6-3
KouRayo Vallecano – Westeros 3-2
Athletico Αμπελοκήπων FC – Poseidon 46 1-6
Τεφατζήδες – Alkatraz 4-5

Ως γνωστόν, το Total UNI-League διεξάγεται υπό την μεγάλη χορηγία του Total της ΦΑΓΕ. Το πιο αγαπητό γιαούρτι της αγοράς στέκεται δίπλα στο πιο αγνό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού και αυτό τιμά αφάνταστα την ελληνική εταιρία που μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς «δείχνει τον δρόμο».

inner

Και στις υπόλοιπες πόλεις, το θέαμα κυριάρχησε!

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ντέρμπι Συκιές fc-Γαλάζια θύελλα, οι περσινοί πρωταθλητές από τις Συκιές κέρδισαν με 10-4 τους πρώην “Ροζ Πάνθηρες” (και ανανεωμένους φέτος με καινούργιο όνομα), οι οποίοι πέρυσι έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το ματς Σκετζέληδες-The compilers ήταν εντυπωσιακό με τους τυπικά φιλοξενούμενους να παίρνουν το ματς με ένα “χρυσό” γκολ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Εστουδιάντες-TT Productions 10 - 14
Partouzan-Mediterranean College 9 - 1
Ποδήλατο-Παπάδες fc 3 - 6
Συκιές fc-Γαλάζια θύελλα 10 - 4
Σκετζέληδες-The compilers 0 - 1
Γεντί κουλέ-Galates fc 4 - 2
Puchu fc-Wolves SKG 9 - 2
GPBSA-Κεφτέδες 10 - 1
Galates fc-CFYS 6 - 10
ΑΕΝ ΜΑΚ-Ξενύχτηδες 1 - 7
Αήττητος-Αλ Στάκατ 10 - 3
Floroiense fc-Northernders 3 - 8
The legends-Rossoneri 4 - 11
Buenas Noches-Tουρίστες 14 - 9
Florina street-Ζήδρος 7 - 12

Στο Ηράκλειο, η ομάδα Just cavalli με το 8-3 στην πρεμιέρα θα λέγαμε ότι πήρε το αίμα της πίσω αφού στο περσινό τελικό είχε ηττηθεί από τους Φιλική συμμετοχή!

inner
Volcanos-Παίδες Division 3 - 11
Ajax Κρήτης-Τα μαύρα ράσα 7 - 1
ΑΦΗ-Broger fc 12 - 2
Barceλιώμα-Μπαρτσελιώμα σε γκρεμό 15 - 3
Just Cavalli-Φιλική συμμετοχή 8 - 3

To CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το sos για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του Total UNI-League.

Στον Βόλο, τα ματς Άπλυτοι-Crvema Zvezda 4 – 3 και Yakuza - Πορνομηχανικοί 2 – 1 ήταν άκρως εντυπωσιακά και προμηνύουν μια συναρπαστική εξέλιξη και σε αυτήν την πόλη.
Πανχασιακός-Yakuza 3 - 11
Κουβάδες-Μπέμπηδες 1 - 8
Los Volos Hermanos-Dildos 0 -12
Άπλυτοι-Crvema Zvezda 4 - 3
Κανονιέρηδες-Galaxy 14 - 0
Yakuza - Πορνομηχανικοί 2 – 1

Η διοργάνωση περικλείει στην μεγάλη παρέα της το μεγαλύτερο ελληνικό deal site εκδρομών, το οποίο ήρθε για να μας ταξιδέψει: Το www.ekdromi.gr που προσφέρει φανταστικές προσφορές για αποδράσεις και εκδρομές στα καλύτερα καταλύμματα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, θα στείλει τους πρωταθλητές σε υπέροχους προορισμούς.

inner

Το Total UNI-League ως το ελληνικό πρωτάθλημα minifootball είναι η διοργάνωση από την οποία συγκροτείται η Ελληνική Ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό του 2016 της EMF (European Minifootball Federation).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x