Βόλεϊ

Ξεκίνησαν τα βάσανα στον Ολυμπιακό

Η Δευτέρα σήμανε την έναρξη της προετοιμασίας για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ξεκίνησε τη Δευτέρα με ελπίδες και αισιοδοξία για νέους τίτλους η προετοιμασία των βολεϊμπολιστριών του Ολυμπιακού για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι νταμπλούχες Ελλάδος δεν είχαν στη διάθεσή τους τις διεθνείς, όπως και τον τεχνικό, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, που βρίσκονται στην Άγκυρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ραντεβού, ο δεύτερος προπονητής, Σπύρος Σαραντίτης, καλωσόρισε τις νέες αθλήτριες, καθώς και τις νεαρές από την ακαδημία που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία.

Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας συμμετέχουν οι: Γιώτα Κατερίνα, Ζακχαίου Κατερίνα, Ζιβoγίνοβιτς Άνα, Κακουράτου Ξένια, Καλανταρίδου Αλεξία, Κωνσταντινίδου Αλίκη, Μιλεντίγεβιτς Ελενα, Ξανθοπούλου Παναγιώτα, Σκοτ Ρίγκαν, Χίπε Σάσκια και οι νεαρές από την ακαδημία, Ζιγκίρη Νεκταρία, Λαναρά Μαρκέλα, Λιόλιου Τζώρτζια, Μερακλή Μαριέττα, Σακελλαρίου Ζωή, Συριστρατίδη Αγγελίνα και Φουμάκη Θεοδώρα.

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, θα ενσωματωθούν οι: Λαμπρούση Τζίνα, Χριστοδούλου Στέλλα, Κονόμι Αρέτα, Τοτσίδου Αθανασία και ο Κροάτης τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x