Γενικά

Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή της νέας οικογένειας κινητήρων Opel

Η μαζική παραγωγή της νέας οικογένειας μικρών βενζινοκινητήρων (1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo) ξεκίνησε στο νεότερο και πιο ευέλικτο εργοστάσιο κινητήρων της Opel στη Δυτική Ουγγαρία.

Η έναρξη έγινε παρουσία του Joachim Koschnicke, αντιπροέδρου Κυβερνητικών Υποθέσεων και Δημόσιας Πολιτικής της Opel και του Ούγγρου αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών για Οικονομικές Υποθέσεις, Peter Szijjarto. Με τη νέα προσθήκη, το εργοστάσιο θα κατασκευάζει τρεις διαφορετικές οικογένειες κινητήρων στην ίδια γραμμή παραγωγής προμηθεύοντας μία ευρεία γκάμα κινητήριων συνόλων για τα νέα μοντέλα Opel.

«Το Flex plant του Szentgotthard παίζει σημαντικό ρόλο στην προϊοντική στρατηγική μας. Από φέτος μέχρι το 2018, 27 νέα μοντέλα Opel και 17 νέοι κινητήρες θα κυκλοφορήσουν στην αγορά και πολλοί από τους καινοτόμους κινητήρες θα κατασκευάζονται εδώ», δήλωσε ο Joachim Koschnicke. «Είναι σαφές ότι η Opel έχει επιστρέψει. Η Opel επιτίθεται. Η προϊοντική μας επέλαση είναι σε πλήρη ανάπτυξη – και οι κινητήρες είναι πολύ σημαντικό μέρος αυτής της επέλασης.»

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x