Τεχνολογία

Ξεκίνησε η πώληση των Nvidia GTX980 και GTX970

H Νvidia ανακοίνωσε ότι τόσο η νέα κάρτα γραφικών GTX 980 όσο και η GTX 970 θα διατεθούν στην αγορά από την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και με τιμή στα $549 και $329 αντίστοιχα.

H Νvidia ανακοίνωσε ότι τόσο η νέα κάρτα γραφικών GTX 980 όσο και η GTX 970 θα διατεθούν στην αγορά από την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και με τιμή στα $549 και $329 αντίστοιχα, ενώ αναμένονται και οι πρώτες υλοποιήσεις από γνωστούς κατασκευαστές.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η GTX 980 έρχεται με 4GB VRAM και 2048 Stream processors, ενώ και οι δύο κάρτες γραφικών (οι οποίες βασίζονται στην αρχιτεκτονική Maxwell) είναι εξοπλισμένες με DVI, HDMI, καθώς και Displayport. Στη συνέχεια του άρθρου ακολουθούν μία σειρά από βίντεο με περισσότερες πληροφορίες για την αρχιτεκτονική Maxwell, η οποία υποστηρίζει DX12, VXGI (Voxel Global Illumination), MFAA (Multi-Frame Anti-Aliasing) και Dynamic Super Resolution.

Τέλος, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μία σειρά από benchmarks των νέων καρτών γραφικών, καθώς και ένα tech demo. Μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x