Στίβος

Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και ετοιμάζεται για τη θερινή σεζόν η Στεφανίδη

Έτοιμη να ξεκινήσει τους αγώνες της στη θερινή σεζόν του στίβου είναι η Κατερίνα Στεφανίδη, που θα ντεμπουτάρει στο πρώτο Diamond League της Ντόχα στις 4 Μαΐου.

Η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ στον κλειστό στο Μπέρμιγχαμ πριν ενάμιση μήνα ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον μηριαίο, που πλέον άρχισαν να υποχωρούν με τη βοήθεια ειδικών ασκήσεων που έχουν δοθεί στη «χρυσή» Ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια ανοιχτού.

«Το πρόβλημα έχει βελτιωθεί και πιστεύω πως μέχρι την Ντόχα θα είμαι απόλυτα καλά. Το σημαντικό είναι πως πλέον μπορώ και τρέχω πολύ καλύτερα, σε σχέση με τον κλειστό, εκεί όπου, λόγω του πόνου, αναγκαζόμουν να κάνω ελεγχόμενες αλλαγές», τόνισε η Στεφανίδη.

Η αθλήτρια του Μιτς Κρίερ έχει ως βασικό στόχο της χρονιάς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου. Παράλληλα, στον προγραμματισμό της είναι τα Diamond League, με εξαίρεση το μίτινγκ του Όσλο.

«Φέτος, έχουμε επιλέξει να πάμε λίγο συντηρητικά, σε σχέση με τον αριθμό αγώνων που θα κάνουμε», συμπλήρωσε η 28χρονη σταρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x