F1

Ξεχώρισε ο Χάμιλτον στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά, κρυφά χαρτιά από Ferrari

Η σεζόν της Formula 1 αρχίζει στη Μελβούρνη.

Από εκεί που… σταμάτησε πέρσι, με την κατάκτηση του τίτλου, άρχισε τη νέα σεζόν ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes ήταν ο ταχύτερος στους δύο πρώτους γύρους ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Μελβούρνης.

Στον πρώτο γύρο, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν γρηγορότερος κατά 0,038’’ του Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, ενώ ο Σαρλ Λεκλέρκ με το δεύτερο μονοθέσιο της «σκουντερία» και τον Σαρλ Λεκλέρκ να ακολουθεί πίσω με 0,036’’. Μόλις 0,193’’ πίσω από τον τριάδα ήταν ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull σε μια διαδικασία που ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω του ατυχήματος του ρούκι της Toro Rosso Τάι Αλεξάντερ Άλμπον

Στον δεύτερο γύρο η Mercedes έκανε… πάρτι, με τον Χάμιλτον ξανά πρώτο σε απόσταση 0,048’’ από τον ομόσταβλό του Βάλτερι Μπότας, ενώ ακολούθησαν οι δύο Red Bull των Φερστάπεν και Γκάσλι. Η Ferrari ήταν μόλις τέταρτη με τον Φέτελ, αλλά προφανώς προσπαθούσε να κρύψει πράγματα από τον ανταγωνισμό.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο τρίτος γύρος ελεύθερων δοκιμών και θα ακολουθήσουν οι κατατακτήριες, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί το πρώτο Grand Prix της σεζόν.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x