Stoiximan Super League

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Ουντινέζε

Από αύριο (8/8) ξεκινάει η κυκλοφορία των εισιτηρίων για τον αγώνα της Καλλονής με την Ουντινέζε που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στις 13 Αυγούστου.

Άλλο ένα δυνατό φιλικό θα πραγματοποιήσει η Καλλονή, καθώς στις 13 Αυγούστου υποδέχεται στην Μυτιλήνη την ιταλική, Ουντινέζε και ο σύλλογος ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων για το παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονής:

«Αύριο (8/8) απόγευμα ξεκινά η κυκλοφορία των εισιτηρίων για την φιλική αναμέτρηση με την Ουντινέζε στις 13 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα διαρκέσει έως τις 19:00 και θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ (Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη) ενώ από το ίδιο σημείο οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια και το Σάββατο 9/8 από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €15 (απλό) και €25 (VIP).Σε αυτή την γιορτινή αναμέτρηση που διοργανώνει η ομάδα και η οποία δε θα μεταδοθεί τηλεοπτικά περιμένουν τους φιλάθλους πολλές εκπλήξεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x