Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Κύπελλο Ελλάδας εσείς; Ευρωλίγκα εμείς!

Ο «κακός χαμός» θα γίνει μέσα στη Μ. Εβδομάδα στον τομέα των αθλητικών μεταδόσεων, με τη Nova και τον ΟΤΕ να επικεντρώνουν σε πλέι-οφ Ευρωλίγκα μπάσκετ και ποδοσφαιρικά Κύπελλα αντίστοιχα.

Η Nova που θα δείξει τον δεύτερο αγώνα, Ρεάλ Μ.- Ολυμπιακού (Μ. Πέμπτη) και τον πρώτο της σειράς, ΤΣΣΚΑ Μ.- Παναθηναϊκού (Μ. Τετάρτη) έχει και την συνέχεια (την Μ. Τρίτη) των πλέι-οφ της Α1 βόλεϊ.

Τον δε ΟΤΕ ...περιμένουν οι μεγάλες ρεβάνς, Παναθηναϊκού-ΟΦΗ και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού (αμφότερες Μ. Τετάρτη), για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το βράδυ της ίδιας μέρας υπάρχει και ο τελικός του ισπανικού Κυπέλλου, το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μ., πάλι σε μετάδοση απ' τον ΟΤΕ.

Για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα μπάσκετ θα μεταδοθούν απ' τη Nova και όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις πλην της μίας κάθε αγωνιστική που θα δείχνει η ΔΤ. Η οποία ΔΤ θα ξεκινήσει την Μ. Τρίτη το βράδυ με το Ρεάλ Μ.- Ολυμπιακός. Μία και ο λόγος θα πρέπει να τονιστεί ότι στην ΔΤ υπάρχει πονοκέφαλος, για την Μ. Παρασκευή όταν και είναι προγραμματισμένη η μετάδοση του δεύτερου αγώνα, ΤΣΣΚΑ Μ.- Παναθηναϊκού. Και γράφουμε «πονοκέφαλος», γιατί η ΔΤ θα πρέπει να μεταδώσει την Ιερή Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου. Όλα δείχνουν, πάντως, ότι την Μ. Παρασκευή, το μπάσκετ θα μεταδοθεί απ' την ΔΤ και η Ιερά Ακολουθία απ' το κανάλι της Βουλής.

Για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα, η Nova ετοιμάζει και την εκπομπή Super Euroleague που θα είναι αφιερωμένη στις «μάχες» των ελληνικών ομάδων, ενώ pre game και post game θα βγάλει και η ΔΤ. Η οποία την Μ. Τρίτη μετά την Ιερά Ακολουθία (αν δεν ...μεταφερθεί στο κανάλι της Βουλής) θα προβάλλει (περίπου στις 21.00) pre game για το Ρεάλ Μ.- Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x