Stoiximan Super League

Κυριακή και στο ΟΑΚΑ

Στο Ολυμπιακό Στάδιο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (24/08) το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Στο… παλιό «σπίτι» του Παναθηναϊκού, το ΟΑΚΑ, θα φιλοξενηθεί το ματς της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον Λεβαδειακό (21:30).

Στο πρώην… σπίτι του, το ΟΑΚΑ, θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Λεβαδειακό για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Υπενθυμίζεται πως ο ΑΠΟΔΗΛ (Αθλητικός Πολιτιστικός Δημοτικός Οργανισμός Λειβαδιάς) που έχει την ευθύνη και την αρμοδιότητα σχετικά με τα γήπεδα, ενημέρωσε τη διοίκηση της ΠΑΕ της Βοιωτίας πως εάν δεν υπογραφεί μέχρι την Παρασκευή νέα σύμβαση παραχώρησης του σταδίου, δεν πρόκειται να δώσει έγκριση για να πραγματοποιηθούν αγώνες και κατά συνέπεια το παιχνίδι με το «τριφύλλι».

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Λεβαδειακού υποστηρίζουν πως η παρούσα σύμβαση προβλέπει παραχώρηση της χρήσης στην ομάδα μέχρι το 2021, οπότε δεν μπήκε καν σε συζητήσεις.

Η ανακοίνωση

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. (αντί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς) την Κυριακή 24.8.14 στις 21:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x