Μαχητικά Αθλήματα

Κυρίαρχος του παιχνιδιού

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Εκτός από την εκθρόνιση του Jon Jones. Ο 27χρονος Αμερικανός επιβλήθηκε του Daniel Cormier στο UFC 182 που διεξήχθη στο Λας Βέγκας και παρέμεινε πρωταθλητής.

Ο «πόλεμος» έξω από το οκτάγωνο, συνεχίστηκε και μέσα σε αυτό. Εκεί ο Jon Jones έδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Ο σπουδαίος Αμερικανός MMAer επικράτησε πεντακάθαρα του συμπατριώτη του, Daniel Cormier με ομόφωνη απόφαση των κριτών 49-46 και παρέμεινε πρωταθλητής στη Light Heavyweight κατηγορία του UFC.

Και τα κατάφερε με μια ακόμα πειστική (αν και όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακή) εμφάνιση. Ο Cormier ήταν ανταγωνιστικός (πήρε τον δεύτερο γύρο) και έπαιζε στα ίσια μέχρι τα μισά του αγώνα. Τότε άρχισε να αδειάζει από ενέργεια και να μην βρίσκει απαντήσεις στους επικίνδυνους συνδυασμούς του Jones, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις και στο παλαιστικό κομμάτι αδειάζοντας αρκετές φορές τον Cormier που γνώρισε την πρώτη ήττα της καριέρας του.

Για τον Jones αυτή ήταν η 8η υπεράσπιση του τίτλου του και περιμένει τον νικητή του ζευγαριού "Gustaffson vs Johnson", με πιθανή τη ρεβάνς με τον Σουηδό που αμφισβήτησε όσο κανείς άλλος την κυριαρχία του στην πρώτη τους μάχη.

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x