Γιώργος Ζαχαριάδης

Κύριε Λουτσέσκου, μήπως να το πάρουμε αλλιώς;

O Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για το αν θα πρέπει να γίνεται ροτέισον και αν τα προβλήματα θα βγάλουν νοκ άουτ τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο.

Μέρα θλίψης και αγανάκτησης διότι χάνεται, με όποιον τρόπο κι αν συνέβη, μια ψυχή. Ένας νεαρός που έγινε αιτία να βουβαθεί το γήπεδο, το λιγότερο που μπορεί να γίνει στη μνήμη του 22χρονου. Όλοι αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του αδικοχαμένου χαλκιδικιώτη, τη δίψα του οπαδού να βρεθεί κοντά στην ομάδα που αγαπά και γίνεται μοιραίο συναπάντημα. Θα θυμόμαστε αυτή τη μέρα για τη μεγάλη απώλεια συνδεδεμένη με τον ΠΑΟΚ.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Στα ποδοσφαιρικά:

Θα πρέπει να καταλάβει δύο πράγματα αυτός ο λαλίστατος (όπως έχει αποδείξει από τη θητεία του στην Ξάνθη) και… τοποθετηθείς επί παντός Λουτσέσκου:

Δεν είναι ο ΠΑΟΚ ομάδα που θα διαχειριστείς το υλικό της με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεκουράσεις ορισμένους από τους παίκτες τους βασικού σχήματος και ταυτόχρονα να παίρνεις χωρίς να… ιδρώσουν όλοι το ίδιο πολύ αποτέλεσμα, ακόμη κι αν απέναντι έχεις το Λεβαδειακό.

Επίσης, ως προπονητής του ΠΑΟΚ, μεγάλου, του τρανού και φοβερού συλλόγου της Ελλάδας, του Ιβαν και του Γιώργου (για να μην ξεχνιόμαστε) και, γενικότερα, της γνωστής αριστοκρατικής οικογένειας από το Ροστόφ, θα πρέπει να είσαι πιο διακριτικός. Να μη δίνεις δικαιώματα όταν απέναντί σου έχεις έναν σχεδόν άγνωστο και μικρής εμβέλειας συνάδελφο, που τελικά από την κόντρα είναι ο μόνος κερδισμένος. Ίσως σήμερα να κοκορεύεται για την κόντρα του με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, που τυχαίνει να είναι ο Λουτσέσκου και… πιστεύω ότι με αυτό γίνομαι κατανοητός.

Ο ΠΑΟΚ αφού ακολούθησε ένα περίεργο πλάνο για να δώσει χώρο και χρόνο σε Λημνιό, Κάτσε και κάτι… ψιλά σε παίκτες που δεν υπολογίζονταν μέχρι πριν από μερικές μέρες, με το 0-0 να εξακολουθεί, δεν επέμεινε, αλλά ανασκουμπώθηκε. Και αυτό ήταν τελικά πολύ λογικό.

Το θέμα είναι αν τελικά έπραξε σωστά ο Λουτσέσκου που έφτιαξε την περίεργη ενδεκάδα και έχανε όλο και περισσότερο χρόνο, δίνοντας ελπίδα στον αντίπαλο. Που, από καμιά φορά του έβγαινε σε ευκαιρία.

Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ θα προέκυπτε εφόσον περνούσε η μπάλα στον Πρίγιοβιτς. Όλα τα άλλα δεν ενδείκνυται για τον ΠΑΟΚ, δεν είναι συμβατά και πολύ δύσκολα περιμένεις να εισπράξεις ωφέλεια από διαφορετική πηγή σκορ.

Κι αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα. Αν δεν «ανοίξει» ο Μακ ταχύτητα, αν δεν φτάσει σε ικανοποιητικά παραγωγικά επίπεδα, θα πρέπει να βρεθούν κι άλλες λύσεις. Ίσως μια από αυτές να είναι αυτός Ελ Καντουρί που θα είναι ποιοτικότερος από τους υπάρχοντες και θα απελευθερώσει τους υπόλοιπους για να βρεθούν πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Κατά συνέπεια, αν πρέπει να συμβεί κάτι, θα πρέπει να είναι μια δυό προσθήκες, για να ενισχυθεί ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ και να σταματήσουν οι πειραματισμοί που στοιχίζουν σε βαθμούς και θα βγάλουν την ομάδα νοκ άουτ από την αρχή… Το ξέρουμε το έργο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x