Επικαιρότητα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του

Η ανάρτηση στο Facebook

Σημάδια βελτίωσης δείχνει η κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το σφοδρό τροχαίο που είχε, καθώς, μετά από 57 ημέρες στην Εντατική, μεταφέρθηκε σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Όλες αυτές τις μέρες, η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, δεν έλειψε από το πλευρό του και, σε ανάρτησή της στα social media, εκφράζει την βεβαιότητα πως ο αγαπημένος της και πατέρας του παιδιού της θα σταθεί ξανά στα πόδια του.

«Αστέρι μου, Ψυχή μου, Ζωή μου πάντα σε θαύμαζα για την δύναμη της ψυχής σου, μα τώρα όμως σε θαυμάζω ακόμα περισσότερο. Κέρδισες το πρώτο στοίχημα… ΖΕΙΣ… Κέρδισες και το δεύτερο στοίχημα… ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ μετά από 60 μέρες. Είμαι σίγουρη και το πιστεύω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ότι θα κερδίσεις και το τρίτο στοίχημα… ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ και σύντομα θα επιστρέψεις στο σπίτι μας και στο παιδάκι μας που τόσο πολύ του έχεις λείψει… Του λείπει το γέλιο σου, οι τρυφερές γεμάτες αγάπη αγκαλιές σου, η μυρωδιά σου… μα πιο πολύ όμως του λείπει η παρουσία σου και η φωνή σου… Βαλε τα δυνατά σου Αγάπη μου για τον Αλεξανδρούλη μας… ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!!!!», έγραψε.



Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x