Stoiximan Super League

Λαδάκης: «Έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος»

Καλό κλίμα και καλή δουλειά είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στην προετοιμασία του Πανθρακικού σύμφωνα με τον αρχηγό του, Αντώνη Λαδάκη, ο οποίος έκανε... κάλεσμα προς τον κόσμο ενόψει της νέας σεζόν.

Για την, μέχρι τώρα, προετοιμασία του Πανθρακικού μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Λαδάκης τονίζοντας ότι γίνεται καλή δουλειά και ότι θα παρουσιαστούν έτοιμοι οι «πράσινοι» στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Παράλληλα έδωσε μήνυμα στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο ώστε να γιορτάσει τις επιτυχίες μαζί με τον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος μέσος:

«Εννοείται ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε όμως είναι ξεκάθαρο ότι έχουν γίνει προσθήκες που θα βοηθήσουν την ομάδα. Το βασικό είναι ότι διατηρήθηκε ο κορμός της περσινής ομάδας και αυτό μας βοηθάει όλους.

Μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας το οποίο περιλάμβανε αρκετό τρέξιμο, αυτές τις μέρες δουλεύουμε στη τακτική και το μοντάρισμα της ομάδας με την διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Αυτά τα παιχνίδια είναι για τους προπονητές ώστε να μπορούν να γνωρίζουν ακόμη καλύτερα τα νέα παιδιά που αποκτήθηκαν αλλά και για μας ώστε να αποκτάμε κάποιες «ανάσες» από τις διπλές και συνεχόμενες προπονήσεις ».

Στόχος μου είναι να προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την ομάδα και οι φιλοδοξίες ταυτίζονται με αυτές του Πανθρακικού.

Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι στις μέχρι τώρα 4 εβδομάδες προετοιμασίας έχει γίνει καλή δουλειά από την ομάδα και ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος. Εννοείται ότι θέλουμε στο γήπεδο μας όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο ώστε να πανηγυρίσουμε μαζί τις επιτυχίες
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x