Επικαιρότητα

Λαφαζάνης: «Yπάρχει 5η φάλαγγα και νεοραγιάδες»

Μίλησε για λειτουργία «5ης φάλαγγας» που υπονομεύει τις προσπάθειες της κυβέρνησης στο πεδίο της διαπραγμάτευσης

Ολομέτωπη επίθεση στην «μνημονική» όπως την αποκάλεσε αντιπολίτευση εξαπέλυσε ο υπουργός παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης κατηγορώντας τα στελέχη της για «υπαλληλική συμπεριφορά» και εκπροσώπηση των συμφερόντων των δανειστών και για «νεοραγιαδισμό».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το μεσημέρι ανάλογη επίθεση εξαπέλυσε και ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης ο οποίος κλείνοντας την παρέμβασή του και δίχως να γνωρίζει ότι το μικρόφωνο εξακολουθούσε να είναι ανοικτό ανέφερε προς τον κ. Λαφαζάνη που καθόταν δίπλα του «ξέρω να χτυπάω εγώ ρε μαλ…κα».

Με την σειρά του ο κ. Λαφαζάνης μίλησε για λειτουργία «5ης φάλαγγας» που υπονομεύει τις προσπάθειες της κυβέρνησης στο πεδίο της διαπραγμάτευσης και πρόσθεσε «Με την υπαλληλική τους συμπεριφορά προς το πιο σκληρό ευρωπαϊκό κατεστημένο θεωρούν ότι αναρριχώνται. Αναρριχώνται από αυτούς τους κύκλους πίνοντας το αίμα του λαού».

Μίλησε για «νέο ραγιαδισμό που δεν εκφράζει την κοινωνία»

Και πρόσθεσε «Βλέπουμε με αφορμή την ΠΝΠ να έχει ξεσπάσει επιχείρηση από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ Ποτάμι, από διαπλεκόμενα μίντια και από ορισμένους δημάρχους - που ανακάλυψαν όψιμα την κοινωνική διαμαρτυρία –κατατρομοκράτησης του λαού».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x