Βόλεϊ

Λαμπρούση στον ΣΠΟΡ FM: «Το κάναμε και για την Κατερίνα»

Η Τζίνα Λαμπρούση αφιέρωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών από τον Ολυμπιακό στην άτυχη της βραδιάς, Κατερίνα Γιώτα.

Ο τραυματισμός της Κατερίνας Γιώτα, που υπάρχουν φόβοι πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού, επισκίασε την κατάκτηση του Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών από τον Ολυμπιακό. Η συμπαίκτριά της, Τζίνα Λαμπρούση, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 αφιέρωσε τη νίκη και το τρόπαιο στην άτυχη αθλήτρια.

Αναλυτικά, η Τζίνα Λαμπρούση μίλησε στους Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου, Εύα Ζαχαριουδάκη και Βαλεντίνα Νικολακοπούλου για:

-την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Σε έναν τελικό όλα είναι ανοιχτά. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να αφήσουν την κούραση στην άκρη, ειδικά ο ΑΟ Θήρας που την προηγούμενη μέρα έπαιξε έναν μεγάλο ημιτελικό. Εμείς μπήκαμε συγκεντρωμένες, ήρθε το σοκ του τραυματισμού της Γιώτα, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε».

-τον τραυματισμό της Γιώτα: «Ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό. Είναι μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό, αλλά και την Εθνική ομάδα, γιατί είναι ένα πολύτιμο στέλεχος και των δύο ομάδων».

-την αφιέρωση του τίτλου στην άτυχη συμπαίκτριά τους: «Το κάναμε για την Κατερίνα. Είπαμε πως δεν πρέπει να χάσουμε το Κύπελλο και τα δώσαμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και να της την αφιερώσουμε. Δυστυχώς αυτό που συνέβη με την Κατερίνα μάς άφησε μια πίκρα».

-τον επόμενο στόχο, το πρωτάθλημα: «Ο πρώτος στόχος επετεύχθη και τώρα πάμε για το νταμπλ. Είναι δύσκολο να ανταγωνίζεσαι τον εαυτό σου. Κάθε χρόνο το επίπεδο πέφτει, αλλά ελπίζουμε του χρόνου να ανέβει. Θέλουμε να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός και με την επιστροφή του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που είναι μεγάλες δυνάμεις θα ανέβει το επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x