Betmasters

Λάρισα – ΑΕΚ: «Σκασμένη» η Ενωση

Σε 15 μέρες η ΑΕΚ έχει αντιμετωπίσει κατά σειρά Ξάνθη, δύο φορές τη Ντινακό και τη Δευτέρα τον Ατρόμητο. Ο Γολγοθάς συνεχίζεται…

Πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Λάρισα και ΑΕΚ. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Θετικό το ντεμπούτο του Ράτκο Ντόστανιτς στον πάγκο της Λάρισας, όπου επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα στη μάχη επιβίωσης. Ουσιαστικά θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω για να κινδυνεύσει. Σκόραρε μετά από τρεις αγώνες. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε τα Γιάννενα με συγκλονιστικό τρόπο. Κέρδισε εκτός με 2-1, ηττήθηκε εντός με το ίδιο σκορ στο 90λεπτο, αλλά στην παράταση έφερε τούμπα την κατάσταση επικρατώντας με 3-2. Πέντε no goal στα έξι τελευταία ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Στο αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ έμεινε στο 0-0. Μεγάλο κεφάλαιο ο Ντέλετιτς στο μεσοεπιθετικό της κομμάτι. Οσο έλειπε δεν έστριβε με τίποτα η ομάδα εκτελεστικά. Με το που επέστρεψε σκόραρε. Στο σπίτι τους οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 11 under σε 15 αγώνες. Ο Κούγιας δυναμίτισε το κλίμα πριν τη σέντρα του σημερινού αγώνα ζητώντας ντόπινγκ κοντρόλ για τους παίκτες της ΑΕΚ. Πολύ σημαντικές οι απουσίες των Γκόικοβιτς, Λαγού και Περόνε. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1. Ο Ναζλίδης αιχμή του δόρατος στην επίθεση και από πίσω του θα κινούνται οι Κριζμάν, Ντέλετιτς και Μιλοσάβλιεβιτς.

Δες όλη την ανάλυση του Λάρισα - ΑΕΚ καθώς και τα προγνωστικά του Wise στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x