Euroleague

«Λάθος η σύγκριση του πέρσι με το φέτος»

Πέρσι ο Ολυμπιακός… την έκανε στη Ρεάλ. Φέτος όμως είναι μια άλλη… ιστορία όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Πρίντεζης μετά την ήττα στην Ισπανία. «Ούτε καν στο 80% μου ακόμη», πρόσθεσε.

Ό,τι έγινε πέρσι στον τελικό της Ευρωλίγκας, έγινε. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, όπως δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Λίγη ώρα μετά την ήττα του Ολυμπιακού απ' τη Ρεάλ, ο φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης αναφέρθηκε στα λάθη που κόστισαν στην Μαδρίτη και ξεκαθάρισε πως δεν είναι σωστό να συγκρίνει ο κόσμος την περσινή χρονιά με την φετινή... διασταύρωση των δύο ομάδων στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

«Μακάρι να φύγουν γρήγορα οι πόνοι, δεν είμαι ούτε καν στο 80%», πρόσθεσε για την κατάστασή του.

Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα:

«Ήταν πολύ λάθος να συγκρίνουμε τα φετινά παιχνίδια με την περσινή σεζόν. Η διαφορά είχε φτάσει τους 17, την ροκανίσαμε, αλλά όλοι είναι υποψιασμένοι. Κάναμε αρκετά λάθη στο δεύτερο μέρος, έβγαιναν στον αιφνιδιασμό, έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ και δεν μπορέσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ. Η άμυνά μας επιβάλλεται να είναι καλύτερη. Πιστεύω πως μπορούμε μέσα στις επόμενες 48 ώρες να εμφανίσουμε καλύτερο πρόσωπο και να πάμε για το καλύτερο».

Ερωτηθείς για το πώς αισθάνεται ο ίδιος μετά την επάνοδό του από τραυματισμό, πρόσθεσε: «Δεν είμαι ακόμα στο 100%. Ούτε καν στο 80. Σε αυτά τα παιχνίδια παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο και μου αρέσει να συμμετέχω όσο και όπως μπορώ. Μακάρι να φύγουν και κάποιοι πόνοι που έχω ακόμα και να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x