F1

Λεκλέρ: «Η 5η θέση ήταν πάνω από τις προσδοκίες μας»

Ο Σαρλ Λεκλέρ είναι ικανοποιημένος με την 5η θέση στα δοκιμαστικά του Μουτζέλο.

Χαρούμενος με τις κατατακτήριες δοκιμές του γκραν πρι Τοσκάνης είναι ο Σαρλ Λεκλέρ. Ο Μονεγάσκος δήλωσε ότι η 5η θέση είναι πάνω από τις προσδοκίες που είχε η ομάδα και ο ίδιος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το γύρο μου. Τα έκανα όλα καλά και η πέμπτη θέση ήταν σίγουρα πάνω από τις προσδοκίες μας» δήλωσε ο Λεκλέρ.

«Η Μόντσα και το Σπα ήταν πολύ δύσκολοι αγώνες για όλη την ομάδα. Δυσκολεύτηκα πολύ να οδηγήσω το μονοθέσιο με τις ρυθμίσεις χαμηλής κάθετης δύναμης, ήταν πολύ δύσκολα με την ισορροπία. Αλλά εδώ καταφέραμε να βρούμε τη σωστή ισορροπία, κι ένιωθε πολύ καλά στο μονοθέσιο. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να παλεύουμε με τους οδηγούς μπροστά, αλλά η ισορροπία ήταν πολύ καλή σήμερα» εξήγησε ο Μονεγάσκος.

Στη συνέχεια ο οδηγός της Ferrari είπε ότι θα είναι δύσκολο να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και στον αγώνα: «Αν κοιτάξουμε τον ρυθμό αγώνα των άλλων ομάδων την Παρασκευή, υπάρχουν αρκετά μονοθέσια που είναι πιο γρήγορα από εμάς. Θα είναι δύσκολο να τους κρατήσουμε πίσω, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου στο αυτοκίνητο και θα τα δώσω όλα.»

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαζαράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x