Betmasters

Λίβερπουλ – Πόρτο: Καμία σκοπιμότητα στο Ανφιλντ

Με το υπέρ της 5-0 να της έχει δώσει από τώρα το εισιτήριο για τα προημιτελικά, η Λίβερπουλ θέλει απόψε να ντουμπλάρει τις νίκες της κόντρα στην Πόρτο.

Το πρώτο εισιτήριο για τα προημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ βγαίνει απόψε στο Ανφιλντ, με τη Λίβερπουλ να έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο κόντρα στην Πόρτο.

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε η Λίβερπουλ τον σημερινό επαναληπτικό μετά την άνετη πεντάρα στην Πορτογαλία. Τρία γκολ πέτυχε ο Σανέ, ένα ο μπαρουτοκαπνισμένος Φιρμίνο και άλλο ένα ο διαστημικός Σαλάχ. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος καθάρισε τη Νιούκαστλ με 2-0 και στρογγυλοκάθεται στην πρώτη τριάδα. Τέσσερις σερί νίκες και έξι ματς αήττητη η ομάδα του Κλοπ σε όλες τις διοργανώσεις. Ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ για την Πρέμιερ Λιγκ, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση. Το 2007 υποδέχτηκε και πάλι την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ επικρατώντας εύκολα με 4-1. Ο Βαϊνάλντουμ ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση και δεν θα ρισκάρει. Ο Κλοπ δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-3-3 με επιθετική τριπλέτα τους Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο.


Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x