Επικαιρότητα

Ληστεία με ξύλο σε βάρος ηλικιωμένων στην Ηλεία

Καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και άρχισαν να χτυπούν τους ανυπεράσπιστους ιδιοκτήτες κάμπτοντας κάθε πιθανότητα αντίστασής τους

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στα Δουνέικα Ηλείας, όταν στο σπίτι τους εισέβαλαν τρεις άγνωστοι κουκουλοφόροι οι οποίοι τους ξυλοκόπησαν χωρίς έλεος για να αρπάξουν ό,τι αξίας είχαν. Μάλιστα, έκλεψαν και το σύστημα που κατέγραφε τις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας.

Οι δράστες όρμησαν στο σπίτι τα ξημερώματα της Πέμπτη με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και άρχισαν να χτυπούν τους ανυπεράσπιστους ιδιοκτήτες κάμπτοντας κάθε πιθανότητα αντίστασής τους. Στη συνέχεια, τους ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού, ερεύνησαν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια και άρπαξαν μετρητά ύψους 800 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή και τέσσερα κινητά.

Πριν διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη τα κλειδιά του οποίου βρήκαν, οι εισβολείς ξήλωσαν και πήραν μαζί τους το καταγραφικό μηχάνημα. Το όχημα δεν εντοπίστηκε παρά τις έρευνες που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αμαλιάδας που ειδοποιήθηκαν από το ζευγάρι για την ληστεία.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x