Ελλάδα

Λο: «Σκέφτομαι ακόμη το ΝΒΑ, αλλά...»

Ο Έισι Λο δηλώνει ευτυχής στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και παρότι δεν έχει… ξεγράψει το ΝΒΑ, δεν δίνει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Κάποτε ο ερχομός του στην Ευρώπη ήταν για τον Έισι Λο κάτι σαν αναγκαίο κακό. Πλέον, ωστόσο, ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού παραδέχεται πως έχει βρει το λιμάνι του και δεν «καίγεται» να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

«Ήταν ενοχλητικό που δεν κατάφερα να επιστρέψω στο ΝΒΑ, αλλά πρέπει να αντιμετωπίζεις ό,τι σου φέρνει η ζωή. Όταν ήμουν στο ΝΒΑ, κάποιες φορές έπαιζα καλά, αλλά άλλες δεν μου δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστώ. Υπήρχαν τραυματισμοί και έχασα την αυτοπεποίθησή μου. Όλα όμως αυτά βγήκαν σε καλό. Μετά το lockout στο ΝΒΑ, κατέληξα στην Ελλάδα», δηλώνει σε αμερικανική ιστοσελίδα.

«Μου αρέσει το πάθος που έχουν οι φίλαθλοι για το παιχνίδι και απολαμβάνω να πηγαίνω στη δουλειά. Μένοντας στον πάγκο στο ΝΒΑ ήταν δύσκολο. Όμως στην Ελλάδα παίζω συνεχώς και είναι μία νέα ατμόσφαιρα. Πλέον θεωρούμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και διασκεδάζω και πάλι. Εξακολουθώ να σκέφτομαι το ΝΒΑ, αλλά αν δοκίμαζα και πάλι για εκεί, θα έπρεπε να παίξω με το μίνιμουμ του συμβολαίου και θα μειώσω πολύ το κασέ μου. Είμαι σχεδόν 30 χρονών, έχω σύζυγο και δύο παιδιά και νιώθω ευλογημένος που παίζω στην Ευρώπη. Όλα πηγαίνουν πραγματικά καλά», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x