Ιταλία

Λόπεθ: «Δεν μπορούσα να μείνω άλλο στη Ρεάλ»

Το γεγονός ότι δεν μπορούσε να μείνει άλλο στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την άφιξη του Κέιλορ Νάβας εξέφρασε ο Ντιέγκο Λόπεθ, ο οποίος τόνισε ότι πήρε την απόφαση να πάει στη Μίλαν χάρη στον Αντσελότι.

Η απόκτηση του Κέιλορ Νάβας ήταν ο λόγος που πήρε την απόφαση να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντιέγκο Λόπεθ. Ο Ισπανός πορτιέρο της Μίλαν, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την απόφασή του να φύγει από τη «βασίλισσα» καθώς, όπως τόνισε, δεν μπορούσε πλέον να χειριστεί την κατάσταση.

«Όταν ήμασταν στην ομάδα μόνο εγώ και ο Κασίγιας, η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο. Όταν όμως υπέγραψε ο Νάβας, τότε κατάλαβα πως τα πράγματαδυσκόλευαν. Δεν μπορούσαν να μείνω άλλο στη Ρεάλ», ήταν τα λόγια του τερματοφύλακα των «ροσονέρι» που στη συνέχεια ανέφερε ότι πήρε την απόφαση να πάει στη Μίλαν χάρη στον Αντσελότι.

«Ο Κάρλο Αντσελότι και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Βίλιαμ Βέλτσι, με βοήθησαν να πάρω την απόφαση να έρθω στη Μίλαν. Μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το σύλλογο και μου έδειξαν να καταλάβω ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για μένα», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x