sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Λουκ Στιλ: Ο... δήμιος της Λίβερπουλ! (video)

Διαβάστε πώς ο Λουκ Στιλ, ο οποίος είναι κοντά στον Παναθηναϊκό βάσει αγγλικών δημοσιευμάτων, αποτέλεσε τον... δήμιο της Λίβερπουλ στο ντεμπούτο του με την Μπάρνσλεϊ.

Ο Παναθηναϊκός –όπως υποστηρίζουν στη Μεγάλη Βρετανία- είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Λουκ Στιλ για να καλύψει το κενό το οποίο υπάρχει στο ρόστερ του μετά την αποχώρηση του Καπίνο.

Ποιος όμως είναι ο Λουκ Στιλ; Πώς ο Νίκος Νταμπίζας τον επέλεξε;

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, θα πρέπει να έλαβε σοβαρά υπόψη του, το ντεμπούτο που είχε ο Στιλ στην Μπάρνσλεϊ, το οποίο και αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην καριέρα του.

Τον Φεβρουάριο του 2008 η Μπάρνσλεϊ καλείται να βρει τερματοφύλακα. Και μάλιστα γρήγορα! Ο βασικός της πορτιέρο της ομάδας, Χάινς Μίλερ είναι τραυματίας και ο δεύτερος τερματοφύλακας του ρόστερ της ομάδας, Τόνι Γουόρνερ δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε παιχνίδια Κυπέλλου.

Αναζητώντας τερματοφύλακα η Μπάρνσλεϊ αποφασίζει να υπογράψει συμβόλαιο με τον Λουκ Στιλ, διάρκειας ενός μήνα.

Το ντεμπούτο του Στιλ με τη φανέλα της Μπάρνσλεϊ θα γίνει κάτω από τις… χειρότερες προϋποθέσεις!

Θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ για το Κύπελλο Αγγλιας, σε νοκ-άουτ παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στο Ανφιλντ!

Στο παιχνίδι αυτό ο Στιλ «έβγαλε μάτια»! Έσωσε ουκ ολίγες φορές την εστία της Μπάρνσλεϊ από τις προσπάθειες των παικτών της Λίβερπουλ, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη 2-1.





Αυτός αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του αγώνα, υποχρεώνοντας τους υπεύθυνους της Μπάρνσλεϊ να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Αρχικά, τον απέκτησαν δανεικό από την Γουέστ Μπρομ μέχρι και το τέλος της σεζον.

Μετά από αυτό οι υπεύθυνοι της Μπάρνσλεϊ προχώρησαν στην απόκτησή του και τον κράτησαν μέχρι σήμερα που ο υποβιβασμός, τους υποχρέωσε να τον αφήσουν ελεύθερο.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x