Betmasters

Λουκέρνη – Ολυμπιακός: Ματς τυπική διαδικασία

Με τη νίκη του πρώτου αγώνα να του έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στην επόμενη φάση, ο Ολυμπιακός καλείται να... βγάλει την υποχρέωση κόντρα στη Λουκέρνη με σοβαρότητα.

Όπως αναμενόταν και όπως έπρεπε…

Ο Ολυμπιακός έδειξε στη Λουκέρνη ποιος είναι το αφεντικό σε αυτό το ζευγάρι και με επιβλητική εμφάνιση, επικράτησε 4 – 0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», σκορ που μοιάζει… φτωχό με βάση τις ευκαιρίες που είχαν οι «ερυθρόλευκοι».

Το θέμα είναι η νέα ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δείχνει ότι βαδίζει σε καλό δρόμο, παρά το γεγονός ότι της λείπουν ακόμα σημαντικά κομμάτια του παζλ, όπως ο βασικός αμυντικός χαφ και το οχτάρι, αφού ο Νάτχο που αποκτήθηκε για αυτό το λόγο δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμα στην αποστολή.

Ο Ολυμπιακός περιμένει πλέον τον νικητή από ζευγάρι της Μπέρνλι εναντίον της Μπασάκσεχιρ.

Ανάλυση

Πολύ μακρινή φαντάζει η περσινή πετυχημένη σεζόν, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες. Μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, αγώνα στον οποίο δεν έκανε τίποτα, μόνο κατέβηκε στο γήπεδο, δέχθηκε ακόμα μία «σφαλιάρα» αυτή τη φορά από την πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις, μέσα στην έδρα της με 3 – 2. Ισοφάρισε 1 – 1 στο 67’, αλλά στα επόμενα 10 λεπτά δέχθηκε δύο γκολ και απλά μείωσε στο τέλος. Ο απολογισμός τραγικός, αφού ήταν η 4η ήττα σε 5 ματς και η μοναδική νίκη ήταν επί της αδύναμης Λουγκάνο. Μόνο από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι η Λουκέρνη έχει αποδυναμωθεί, με τον προπονητή να συνεχίζει να ζητά μεταγραφές. Πολλές και σημαντικές οι απουσίες στο αποψινό ματς.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου και δες τα προγνωστικά και τις αποδόσεις για το ματς του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x