Champions League

Λουζόν: «Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα και πείρα»

Την προσοχή των παικτών του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης απέναντι στον Παναθηναϊκό ζήτησε ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης. «Ας νικήσουμε στην έδρα μας και βλέπουμε», τόνισε ο Γκι Λουζόν.

Στην εμπειρία αλλά και την ποιότητα που διαθέτει το ρόστερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Γκι Λουζόν. Ο τεχνικός της Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν το αυριανό ματς, τόνισε πως χρειάζεται μεγάλη σοβαρότητα από τους παίκτες του προκειμένου να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με ποιότητα και με πείρα. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος και προετοιμαστήκαμε όπως έπρεπε. Δεν μας επηρεάζει που ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται σοβαρότητα και θα παρατάξω τους καλύτερους. Δεν έχει καμία σημασία το γεγονός πως το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα μας. Ας κερδίσουμε και βλέπουμε για τη συνέχεια…», τόνισε ο τεχνικός της Σταντάρ.

Από την μεριά του ο Γέλε Βαν Νταμ τόνισε πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για την πρόκριση. Παράλληλα, ο αρχηγός των Βέλγων αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αναστασίου: «Είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες για τον αυριανό αγώνα. Υπάρχει ισορροπία. Οι νέοι παίκτες που έχουμε στην ομάδα είναι γεροί και φέρνουν δυναμισμό. Όσο για τον κ. Αναστασίου, τον γνωρίζω από τον Άγιαξ. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, ήταν καλός παίκτης και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα τον ξαναδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x