Πόλο

Λύγισε από την Μπαρτσελονέτα ο Ολυμπιακός

Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπαρτσελονέτα ο Ολυμπιακός, που υποχώρησε από την κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου για το Champions League μετά την ήττα με το βαρύ 15-9 στο Παπαστράτειο.

Ένα «στραβό» ξεκίνημα πλήγωσε τον Ολυμπιακό, που ηττήθηκε 15-9 από την Μπαρτσελονέτα και υποχώρησε από την κορυφή της βαθμολογίας του A’ ομίλου του Champions League.

Ο ισπανικός σύλλογος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 4-1, ενώ ως το ημίχρονο η διαφορά άνοιξε σε 6-2 και έφτασε ως το 8-2 στις αρχές της τρίτης περιόδου.

Ο Ολυμπιακός έτρεξε σερί τριών τερμάτων και μάζεψε τη διαφορά (6-9) πριν την έναρξη του τελευταίου οκταλέπτου, όμως και εκεί οι Ισπανοί εμφανίστηκαν ανώτεροι και ξέφυγαν ξανά στο +5 (11-6). Από κει και πέρα οι ερυθρόλευκοι κατέρρευσαν και γνώρισαν την ήττα με 15-9.

Μετά από αυτή την ήττα, που ήταν η πρώτη για τους Πειραιώτες στην έδρα τους από τον Απρίλιο του 2017, ο Ολυμπιακός υποχώρησε από την κορυφή, όπου συγκατοικούσε μέχρι πρότινος με την Μπαρτσελονέτα, ενώ στην τρίτη θέση τον έριξε η Γιουγκ που νίκησε την Σολνόκ (12-16).

Επόμενος αντίπαλος για τους «ερυθρόλευκους» η Σπαντάου την Τετάρτη 4/3 στις 19:00.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-2, 4-3, 3-6.
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Μίτροβιτς 3, Ζιβογίνοβιτς
Μπαρτσελονέτα (Ζέσους Μαρτίν): Λόπεζ Πινέδο, Ντε Τόρο, Γκρανάδος 3, Μούνιαριθ 4, Μποντέγκας, Λαρούμπε, Άλεξιτς 1, Φερνάντες, Ταχούλ 1, Περόνε 5, Μάγιαρακ, Μπούστος 1, Λινάρες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x