Πόλο

«Λύγισε» στη Ρωσία η Εθνική πόλο γυναικών

Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ρωσία η Εθνική πόλο γυναικών και με την ήττα 13-17 στη Μόσχα από το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε τις τρεις ήττες σε πέντε ματς στον όμιλο του Europa Cup.

Η Ρωσία νίκησε 17-13 την Εθνική πόλο γυναικών στη Μόσχα για την πέμπτη αγωνιστική του Europa Cup και την ανάγκασε στην τρίτη της ήττα, αποτέλεσμα που έδωσε οριστικά την πρωτιά στις πρώην Σοβιετικές και άφησε στην αγωνία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην προσπάθεια για την πρόκριση στην τελική φάση.

Σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και θέαμα, οι διεθνείς του Γιώργου Μορφέση, παρότι ήταν καλές επιθετικά με χαμένο πέναλτι και πολλά δοκάρια, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στην άμυνα, βρέθηκαν από την αρχή πίσω στο σκορ και γνώρισαν την ήττα.


Οκτάλέπτα: 5-3, 5-4, 4-3, 3-3

ΡΩΣΙΑ: Βέρχογκλ, Μπέρσεβα 4, Ζαπλάτινα, Γκέρζανιτς 2, Ζούμπκοβα 2, Κρίμερ, Σαρζάντοβα 3, Σιμάνοβιτς 3, Βαχίτοβα 1, Τολκούνοβα, Κχαμσάεβα 1, Ρίσκοβα 1, Γκολόβινα

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χρ., Τσουκαλά 3, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη, Πάτρα 1, Μπενέκου, Πλευρίτου Ελευ. 2, Ξενάκη 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x