Πόλο

Λύγισε τον ΝΟ Πατρών και ανέβηκε στην Α1 ο ΓΣ Περιστερίου

Άνοδος... επετεύχθη! Ο ΓΣ Περιστερίου έκανε το 2-0 στη σειρά με τον ΝΟ Πατρών, επικρατώντας στην Πάτρα με 12-7 και ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1.

Ο ΓΣ Περιστερίου είναι - και στο πόλο - εδώ!

Ο Σύλλογος του Περιστερίου, σε μια σεζόν, που πήρε την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία και στο τμήμα μπάσκετ, κατάφερε να κάνει το ίδιο και στο πόλο.

Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 12-7 στην Πάτρα την τοπική ομάδα, έκανε το 2-0 στη σειρά των «τελικών» ανόδου της Α2 και ανέβηκε στην Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Η ομάδα του Αρσένη Μαρούλη επέβαλλε το ρυθμό της στο δεύτερο μισό του αγώνα και έφτασε στη μεγάλη νίκη επί του ΝΟΠ.

ΝΟ Πατρών – ΓΣ Περιστερίου: 7-12 (1-2, 3-3, 1-3, 2-4)

ΝΟ Πατρών (Κώστας Σακαλής): Αθανασόπουλος, Τάτσιος, Πολάτος, Κανελλόπουλος Β., Ανδρικόπουλος, Δίπλαρος, Φυκούρας, Καραβιώτης 1, Πασσάς 1, Γκότσης 2, Βικάτος 2, Καρβουντζής 1, Πατρινός

ΓΣ Περιστερίου (Αρσένης Μαρούλης): Καζάκος, Μανώλης, Λίτσας, Παναγούλης 3, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Πετρόπουλος, Αμπατζόγλου, Τσακιράκης 1, Τζαβάρας 4, Τσαγκάρης 2, Τσαλίκης, Γιαννουλάτος, Λαδάς

Την επάνοδο στην Α1 πανηγυρίζει και ο ΟΦΘ (έπειτα από 19 χρόνια), καθώς έκανε επίσης το 2-0 στις νίκες επί της Νίκης Βόλου, την οποία νίκησε και στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης με 15-13.

ΟΦΘ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 15-13

Οκτάλεπτα: 6-6, 4-4, 3-1, 2-2.

ΟΦΘ: Φορτζίδης Μ., Πουλής, Αντιβαλίδης 4, Αληχανίδης Αβρ. 4, Κατσαρίδης 1, Φοροτζίδης Χρ., Παυλίδης Β., Γιώρτζιος 1, Αληχανίδης Β. 3, Ζαρκαντζάς, Ταβακόπουλος, Βαχαρέλης 2, Σταύρου, Λεμπεκλής, Μπεσλίδης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Φάρσαρης, Δανιήλ 4, Γκανάτσιος 1, Αλεξανδρής, Μακρής, Τάσιος, Θεοδωρόπουλος 1, Κανάκης, Γλουμής 1, Σαραγγανίδας, Γιαβαρίδης 2, Καρκαλιάνης 4, Μόσιος, Μαρτζούχος, Βάτσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x