Euro 2016

Μάνταλος: «Με τιμά η πρόσκληση στην Εθνική»

Για την κλήση του στην Εθνική και τις πρώτες του επαφές με τον Κλαούντιο Ρανιέρι και τους συμπαίκτες του μίλησε ο Πέτρος Μάνταλος, μετά την πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Την καθιέρωση στην Εθνική θέλει ο Πέτρος Μάνταλος, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του στην πρώτη προπόνηση της ομάδας που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (1/9).

Ο 23χρονος μέσος αναφέρθηκε στην παρουσία του Κλαούντιο Ρανιέρι, αλλά και στην ετοιμότητα της σημερινής ομάδας να κρατήσει την Εθνική σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά:
Για την παρουσία του στην Εθνική, ενώ αγωνίζεται στην Football League: «Δεν είναι κάτι που συνηθίζεται στην Ελλάδα. Με τιμά η πρόσκληση και θα κάνω τα πάντα για να τον δικαιώσω».

Για το κλίμα στην Εθνική: «Είναι πάντα μια οικογένεια. Ξέρω πολλούς απ’ τους ποδοσφαιριστές και όλοι με υποδέχτηκαν πολύ ζεστά. Είναι τιμητικό για μένα να με επιλέγει ο Κλαούντιο Ρανιέρι».

Για την απουσία διεθνών απ’ την ομάδα του 2004: «Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να πάρουμε πάνω μας την ομάδα».

Για το αν η Ρουμανία θέλει «εκδίκηση» για τον αποκλεισμό: «Το ότι έχασε την πρόκριση απ’ την Ελλάδα τους δίνει ένα κίνητρο παραπάνω για να πάρουν τη νίκη, όμως εμείς θέλουμε μόνο την πρόκριση».

Για το αν μπορούν να τον ακολουθήσουν στην Εθνική κι άλλοι παίκτες της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και ελπίζω να κάνω εγώ την αρχή για να ακολουθήσουν κι άλλοι».

Για το αν είναι έτοιμος να δείξει τα στοιχεία που δείχνει στην ΑΕΚ και στην Εθνική: «Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τον προπονητή μου για την επιλογή, μου αρέσει να παίζω σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Είναι δύσκολο να καθιερωθεί κάποιος στην Εθνική αλλά θα το παλέψω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x