Betmasters

Μάντσεστερ Γ. - Λίβερπουλ: Όλο το Νησί στο... πόδι!

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Αγγλίας κλέβει την παράσταση από το σημερινό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ.

Έφτασε η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι του Νησιού! Η Μάντσεστερ Γιουν. υποδέχεται στο «Όλντ Τράφορντ» τη Λίβερπουλ σε ένα ματς που εκτός από το γόητρο των δύο μονομάχων, παίζεται η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά και γενικότερα η -όσο το δυνατόν γρηγορότερη- εξασφάλιση της τετράδας.

Ανάλυση

Από την εκτός έδρας νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας (2-3) με… ανατροπάρα προέρχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρουσιάστηκαν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο, όπου και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0! Στην επανάληψη, όμως, αντέδρασαν, πίεσαν πολύ και έφτασαν στην ισοφάριση στο 76'.

Τελικά, στο 91' με γκολάρα του Μάτιτς πραγματοποίησαν την ολική ανατροπή, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο που τους δίνει και ψυχολογία για το σημερινό ντέρμπι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του, όμως δεν παρέλειψε να τους επισημάνει τα πολλά λάθη που έγιναν. Για το σημερινό ματς, αμφίβολος είναι ο Μαρσιάλ, ενώ εκτός θα μείνουν οι Ερέρα, Ρόχο και Τζόουνς. Ο Λουκάκου θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης με τους Λίγκαρντ και Σάντσες να παίζουν στα άκρα. . .

Δες τη συνέχεια του άρθρου και όλα τα προγνωστικά για το μεγάλο ντέρμπι Μάν. Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x