Betmasters

Μάντσεστερ Σίτι – Βασιλεία: Η χαρά του θεατή

Χαίρεσαι να τη βλέπεις τη Σίτι του Γκουαρντιόλα, που απόψε θέλει να προσφέρει μια ακόμα μεγαλοπρεπέστατη παράσταση στον κόσμο της κόντρα στη Βασιλεία.

Επαναληπτικός για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Βασιλεία, με το 4-0 του πρώτου αγώνα να φέρνει την ομάδα του Γκουαρντιόλα ήδη στα προημιτελικά.

Συνεχίζει τα όργια η Σίτι κερδίζοντας πλέον από συνήθεια. Καθάρισε και το ντέρμπι με την Τσέλσι 1-0 στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν την κουνάει κανείς από την κορυφή του πρωταθλήματος. Τυπική διαδικασία η σημερινή ρεβάνς με τη Βασιλεία μετά το 4-0 της Ελβετίας.

Ο Γκουαρντιόλα τόνισε πως για την ομάδα του η σημερινή μάχη ξεκινάει από το μηδέν, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που το πιστεύει. Τα 7 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν over. Σίγουρα θα λείψει ο Νταβίντ Σίλβα λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος.

Παράλληλα οι Φερναντίνιο και Στέρλινγκ έβγαλαν την τελευταία προπόνηση ξεπερνώντας τα προβλήματά τους, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουν σε ένα ματς αγγαρεία. Θα παίξει με 4-3-3 έχοντας στην επίθεση του Σανέ, Μπερνάρντο Σίλβα και Ζεσούς.

Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x