F1

Μάγκνουσεν σε Χούλκενμπεργκ: «Ρούφα τα αρχ… μου» (video)

Συνέχεια στη μάχη που είχαν εντός πίστας έδωσαν ο Μάγκνουσεν και ο Χούλκενμπεργκ μετά το τέλος του grand prix της Ουγγαρίας, με τον πρώτο να του απαντάει με ιδιαίτερο τρόπο.

Η μάχη που είχαν για την ενδέκατη θέση ο Κέβιν Μάγκνουσεν και ο Νίκο Χούλκενμπεργκ στον 61ο γύρο του grand prix της Ουγγαρίας συνεχίστηκε και μετά τον αγώνα. Στη δεύτερη στροφή της πίστας ο πιλότος της Renault προσπάθησε να προσπεράσει τον πιλότο της Haas, με τον Μάγκνουσεν να «πετάει» εκτός πίστας τον Χούλκενμπεργκ. Για αυτό το περιστατικό στον Δανό επιβλήθηκε ποινή πέντε δευτερολέπτων, ενώ ο πιλότος της Renault τελικά τερμάτισε 13ος.

Μετά το τέλος του αγώνα όταν ο Μάγκνουσεν έκανε δηλώσεις σε μέσα ενημέρωσης, ο Χούλκενμπεργκ επενέβη στη συνέντευξη, με τον πρώτο να του απαντάει με ιδιαίτερο τρόπο.

Χούλκενμπεργκ: «Ακόμα μια φορά ο πιο ασυμβίβαστος οδηγός».

Μάγκνουσεν: «Ρούφα τα αρχ… μου φίλε».



Στη συνέχεια, δηλώσεις για το συμβάν έκανε και ο Χούλκενμπεργκ, ο οποίος συνέχισε να μιλάει στον ίδιο τόνο για τον Μάγκνουσεν. Ο Γερμανός πιλότος της Renault είπε ότι θα αναφέρει το περιστατικό και στον αγωνιστικό διευθυντή της FIA, Τσάρλι Γουίτινγκ.

«Θα πάω να μιλήσω με τον Τσάρλι Γουίτινγκ. Άκουσα ότι ο Μάγκνουσεν τιμωρήθηκε με πέντε δευτερόλεπτα, αλλά πιστεύω ότι δεν τον ένοιαξε και πολύ», είπε Χούλκενμπεργκ.

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x