Στίβος

«Μακάρι να ξαναφέρουμε τα χαμόγελα στους Έλληνες»

Την αισιοδοξία του πως οι πρωταθλητές του στίβου μπορούν να φέρουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού χαμόγελα στους Έλληνες, εξέφρασε ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος στο NovaΣΠΟΡ FM.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στους Μάνο Ζερβάκη και Μάκη Τσίλκο για τις προσδοκίες και την αισιοδοξία που επικρατεί στην ελληνική αποστολή για επιτυχίες στην Πράγα, ενώ περιμένει μια έκπληξη, όπως και από την Πολιτεία να κάνει το καθήκον της.

Αναλυτικά: «Ας ελπίσουμε πως θα καταφέρουμε να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στους Έλληνες για τις δύσκολες ώρες που περνούν αυτή την εποχή.

Περιμένω μετάλλιο έκπληξη από κάποιον που δεν υπολογίζει κανένας. Υπάρχουν προσδοκίες και αισιοδοξία στην αποστολή. Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έχουμε δικαίωμα να αισιοδοξούμε.

Έχει γίνει ρεκόρ συμμετοχών στην Πράγα, θα υπάρχει πολύς κόσμος και έχουν πουληθεί όλα τα εισιτήρια. Πιστεύω με πιθανές επιτυχίες, θα «τσιγκλήσουμε» την Πολιτεία για να κάνει το καθήκον της απέναντι στον κλασικό αθλητισμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x