Επικαιρότητα

«Μάλλον με μπέρδεψαν με άλλον» λέει ο γιατρός που δέχτηκε τέσσερις σφαίρες

Πρόκειται για τον διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού της Νίκαιας. Οι δράστες ήταν δύο, άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου του και ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας τον πυροβόλησε.

Ενέδρα στον διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού της Νίκαιας -ενώ οι αρχικές πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ μιλούσαν για τον διοικητή του νοσοκομείου- έστησαν δύο άγνωστοι το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άνδρες έστησαν την ενέδρα στη Λεωφόρο Κηφισού την ώρα που ο γιατρός κινούνταν στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος των ΙΚΕΑ, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ξεκαθαριστεί αν είχε προηγηθεί κάποια ληστεία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου του και ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στο δεξί μηρό. Οι πληροφορίες λένε ότι οι άγνωστοι δράστες τον πυροβόλησαν τέσσερις φορές.

Ο γιατρός έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι "μάλλον με μπέρδεψαν με αλλον".

Την υπόθεση έρευνα η ασφάλεια Αττικής.

Επίσκεψη δέχτηκε ο τραυματίας από τον Πολάκη

Κατά την έξοδό του από το Τζάνειο, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ανέφερε σε παριστάμενους δημοσιογράφους, ότι πήγε στο νοσοκομείο, με σκοπό να δει το γιατρό, για τον οποίο είπε ότι είναι φίλος του, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι ο διευθυντής είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σε δύο ημέρες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x