MOTO GP

Μάρκεθ: «Έγινε μεγάλη μάχη»

Ο Μαρκ Μάρκεθ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το 7/7 στο φετινό πρωτάθλημα του Moto GP. Ικανοποιημένοι με το βάθρο οι Πεδρόσα και Ρόσι.

Ξεκίνησε τρίτος, έμεινε πίσω, αλλά τερμάτισε και πάλι πρώτος. Ο Μαρκ Μάρκεθ δεν μπορούσε, συνεπώς, να μην είναι χαρούμενος μετά τη νίκη του στην πίστα της Καταλονίας και το 7/7 στο φετινό πρωτάθλημα του Moto GP.

«Ήταν ένα πολύ όμορφος αγώνας, ειδικά στους τελευταίους γύρους. Προσπάθησα να περάσω μπροστά από την αρχή, αλλά έκανα ένα λάθος κι έχασα έδαφος. Ρίσκαρα πολύ, αλλά κατάφερα να επιστρέψω δυνατά στη μάχη. Στον τελευταίο γύρο έγινε μεγάλη μάχη και χαίρομαι πολύ για τη νίκη μου», δήλωσε ο Ισπανός αναβάτης της Honda.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι, που πήρε τη δεύτερη θέση, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μια συναρπαστική μάχη. Στο warm up ήμουν πιο δυνατός, αλλά και πάλι πιστεύω πως ήταν ο καλύτερος αγώνας μου φέτος. Είχα καλή ταχύτητα, έμεινα μπροστά και πίστεψα κάποια στιγμή πως θα μπορούσα να κερδίσω, αλλά οι δύο Honda ήταν πιο δυνατές. Δεν είμαι 100% ευχαριστημένος, αλλά ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας».

Ο τρίτος Ντάνι Πεδρόσα είπε: «Δεν με νοιάζουν οι βαθμοί. Η απόδοσή μου ήταν καλή, αλλά εξεπλάγην από την ταχύτητα του Ρόσι. Προσπάθησα να επιτεθώ στο τέλος, αλλά ο Μαρκ με έκλεισε και παραλίγο να συγκρουστούμε. Τον ακούμπησα και έχασα για λίγο τη θέση μου, αλλά είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x