Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Αποφασιστικότητα, πίστη και θέληση»

Το κλειδί που θα δώσει τη νίκη στον Κόροιβο ενάντια στο Ρέθυμνο, επισήμανε ο Χάρης Μαρκόπουλος. «Αποφασιστικότητα, πίστη και θέληση», τόνισε. Τι είπε απ’ την πλευρά του ο Νίκος Αγγελόπουλος.

Με την σκληρή δουλεία που κάνει, αλλά και την θέληση του για διάκριση θα πορευτεί και στον αγώνα με το Ρέθυμνο ο Κόροιβος Αμαλιάδας, σύμφωνα με τον Χάρη Μαρκόπουλο.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόσο ο προπονητής των «νεοφώτιστων», όσο και ο Νίκος Αγγελόπουλος υποστήριξαν πως κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο για εκείνους, ενώ παράλληλα αναφέρθηκαν και στην δυναμικότητα των Κρητικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Για τη σημασία του αγώνα με το Ρέθυμνο για τον Κόροιβο, σχολίασε: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι άνευ σημασίας για εμάς. Τα κοιτάζουμε όλα με την ίδια σοβαρότητα και εγρήγορση».

Για το κλειδί της αναμέτρησης, επεσήμανε: «Αυτό βρίσκεται στη δική μας ομάδα και πρέπει να μην το ξεχνάμε στο σπίτι, αλλά να το έχουμε πάντα μαζί μας: αποφασιστικότητα, πίστη και θέληση από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο».

Για τα δυνατά σημεία του Ρεθύμνου: «Τα δυνατά σημείο του αντιπάλου, διότι κάθε αντίπαλος έχει δυνατά σημεία, πόσω μάλλον το Ρέθυμνο που έχει υψηλούς στόχους για την φετινή χρονιά, τα έχουμε εντοπίσει, έχουμε προετοιμαστεί για να τα αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν πρέπει να τα λέμε».

Για το πού θα στηριχθεί ο Κόροιβος, απάντησε: «Στηριζόμαστε πάντα στη σκληρή δουλειά που κάνουμε και στη θέλησή μας για διάκριση», ήταν οι απαντήσεις του Έλληνα τεχνικού.

Από την πλευρά του ο 30χρονος φόργουορντ…

Για τη σημασία του αγώνα για τον Κόροιβο: «Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πάντα σημαντικά και αυτό δεν έχει διαφορά από τα υπόλοιπα. Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα, όποιος πάρει τις περισσότερες νίκες στο γήπεδό του θα έχει και αυξημένες πιθανότητες στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης: «Θα πρέπει να κόψουμε τον ρυθμό τους και να κυριαρχήσουμε στη μάχη των ριμπάουντ».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Το Ρέθυμνο είναι μια πολύ γρήγορη ομάδα που της αρέσει να τρέχει το γήπεδο και είναι πολύ αποτελεσματική στο transition. Συν τοις άλλοις έχει μεγάλη έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ».

Για το πού θα στηριχθεί ο Κόροιβος: «Τα στοιχεία που βασιζόμαστε είναι: η δύναμη που μας δίνει ο κόσμος μας, συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουμε και το πάθος μας για να φτάσουμε στη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x