Ευρώπη

Μαρκόπουλος: «Τα επισκιάζει όλα ο Χαραλαμπίδης»

Στην κατάσταση του Κώστα Χαραλαμπίδη είχε το μυαλό του τόσο ο Σούλης Μαρκόπουλος, όσο και ο Γιώργος Δέδας μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Ζιελόνα Γκόρα.

Σε δεύτερη… μοίρα πέρασε η ήττα του ΠΑΟΚ από τη Ζιελόνα Γκόρα, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Χαραλαμπίδη, σύμφωνα με όσα δήλωσαν Σούλης Μαρκόπουλος και Γιώργος Δέδας.

«Συγχαρητήρια στη Ζιελόνα Γκόρα για τη νίκη της. Ήταν ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Τα επισκιάζει όλα για μας ο τραυματισμός του Κώστα Χαραλαμπίδη κι αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβαίνει αυτή την στιγμή για μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα, αυτήν που παίζουμε συνήθως και αυτή που έπρεπε, αλλά δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια μέσα στο καλάθι και μερικές φορές στην επίθεσή μας δεν είχαμε σωστές επιλογές για να απειλήσουμε το αντίπαλο καλάθι», δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δέδας τόνισε: «Με όλο το σεβασμό προς την αντίπαλη ομάδα, οι δηλώσεις σε αυτό το παιχνίδι δεν έχουν καμία σημασία. Είμαστε όλοι με τον Κώστα και την οικογένειά του. Θέλω να πω επίσης ότι όσα χρόνια είμαι σε αυτή την ομάδα, στα δύσκολα πάντα βρίσκουμε λύση και αυτό θα κάνουμε και τώρα. Αλλά και πάλι το μυαλό όλων μας είναι στον Κώστα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x