Europa League

Ματς… ειδικών συνθηκών

Έχοντας κενά στο ρόστερ και μετά τον αποκλεισμό δύο βασικών στελεχών ο ΠΑΟΚ ψάχνει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Ζίμπρου (21:05), με στόχο τους ομίλους του Europa League. Πώς θα παίξει ο δικέφαλος.

Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν εύκολη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ ο σημερινός πρώτος αγώνας στην έδρα της Ζίμπρου, ώστε να πάρει το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Europa League (21:05, OTE Sport 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ωστόσο, το γεγονός ότι το ρόστερ του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει κενά και παράλληλα η απόφαση του Άγγελου Αναστασιάδη να αποκλείσει τους Τζαβέλλα, Βίτορ για πειθαρχικά παραπτώματα κάνει το έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους κόντρα στους Ρουμάνους, οι οποίοι – αν και έχουν απουσίες – έχουν δώσει ήδη εννιά αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο επιθυμούν να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους αυξήσει τις πιθανότητες να βρεθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και να μην τελειώσει από τώρα η ευρωπαϊκή τους παρουσίας.

Οπως και να είναι τα αγωνιστικά δεδομένα της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ δίνει έναν πρώτο «τελικό» μέσα στη χρονιά. Οπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος η ομάδα του «Δικεφάλου» παίζει πάρα πολλά, πολύ πολύ νωρίς στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Σήμερα στο Κισινάου, αλλά και την άλλη Πέμπτη στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να βρεθεί εκεί όπου μεγαλώνει το πρεστίζ του, εκεί που θέλει ο κόσμος για να «ζεσταθεί» εκ νέου, εκεί όπου θα εξασφαλίσει αρκετά έσοδα που θα βοηθήσουν στη λειτουργία και ανάπτυξη της ΠΑΕ και της ομάδας.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ θέλει να παρουσιάσει ξανά το καλό του πρόσωπο εκτός Τούμπα, αφού από το 2009 και μετά σε 22 εκτός έδρας αγώνες έχει χάσει μόνο στους τρεις και έχει πάρει σημαντικά αποτελέσματα σε πολύ πιο δύσκολες έδρες από τη σημερινή.

Στα αγωνιστικά, ο Άγγελος Αναστασιάδης θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Σκόνδρα, Κατσικά και Ρατς. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μαντούρο, με τους Τζιόλη και Κάτσε εσωτερικούς μέσους.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Μακ και Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Σαββίδης, Μάρτενς, Περέιρα, Σπυρόπουλος, Κουλούρης, Τζανδάρη, Ποζατζίδης και Παναγιωτούδης.

Από την πλευρά της, η Ζίμπρου θα παίξει ως εξής: Ρούσου, Γιαρντάν, Πάβλιτσεκ, Μπουργκιού, Ερχάν, Ντεντόφ, Σεπτίν, Κλίμοβιτς, Βρέμεα, Αμάνι και Αλεξέεφ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιριντσίου, Ποτιρνίτσε, Πατσένκο, Σπατάρου, Άντον, Γκρόσου και Νταμασκάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x