Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μάχη Σίτι – Λίβερπουλ, όπως κάποτε του Άλι εναντίον του Φρέιζερ...

Το φετινό, είναι ένα πρωτάθλημα που θα κριθεί πάνω από τους 95 βαθμούς.

Ποτέ στο παρελθόν δεν έγινε μια τέτοια κούρσα για τον τίτλο ανάμεσα σε δυο πραγματικά εξαιρετικές ομάδες στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Η μια έχει μόνο νίκες από την 1η Φλεβάρη και μετά, ενώ η άλλη έχει απαντήσει αντίστοιχα από τις αρχές Μάρτη μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Το φετινό, είναι ένα πρωτάθλημα που θα κριθεί πάνω από τους 95 βαθμούς. Εκ των πραγμάτων θα έχει έναν πρωταθλητή, ωστόσο, παρακολουθούμε μια αντιστοιχία κόντρας του Άλι με τον Φρέιζερ, του Ναδάλ με τον Φέντερερ, του Σένα με τον Προστ...

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Αυτό το ποδόσφαιρο που έχουν παίξει και οι δύο διεκδικητές της πρώτης θέσης, δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία.

Παρακολουθώ από το 1970 το αγγλικό ποδόσφαιρο και κατά καιρούς είχαμε υπέροχες μάχες για τον τίτλο, δυο ή τριών και τεσσάρων ομάδων, ή ακόμα και επτά ή οκτώ συλλόγων, όπως έγινε το 1975 ή το 1982!

Είχαμε επίσης και την τρομερή μονομαχία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ πριν από 20 χρόνια, με τους «κόκκινους διαβόλους» να παίρνουν το τρεμπλ σε μια σεζόν που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, δεν ξανάγινε ποτέ μονομαχία στην οποία η μια ομάδα να κάνει δεύτερο γύρο με 18 νίκες σε 19 ματς και η άλλη ν' απαντήσει με 11 σερί νίκες στα τελευταία παιχνίδια και να πάμε στον πόντο!

Επίσης, ποτέ δυο ομάδες δεν βρέθηκαν πάνω από 90 πόντους στη βαθμολογία για να διεκδικούν το πρωτάθλημα αφήνοντας κυριολεκτικά όλους τους υπόλοιπους να βλέπουν τη σκόνη τους!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x