Δηλαδή, την απήχηση στους αθλητές και τα σωματεία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά, που θα γίνει το προσεχές σαββατοκύριακο, 10 και 11 Μαρτίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», έφτασαν τις 211, αριθμός πραγματικά εντυπωσιακός.

Το να ξεπερνιούνται για μία ακόμα φορά οι 200 δηλώσεις, ενώ βρισκόμαστε πια στο προτελευταίο Οπεν της φετινής σειράς και οι γονείς έχουν ξοδέψει ήδη πολλά χρήματα, προκειμένου να δώσουν στα παιδιά τους την ευκαιρία για δυνατούς αγώνες, είναι στοιχείο που ενθαρρύνει τους διοργανωτές και μαρτυρά την επιτυχία του θεσμού.

Σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., τα τοπικά σωματεία του Εθνικού και του Φάρου Αλεξανδρούπολης θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να παρουσιάσουν μία συνολικά θετική εικόνα σε αυτό το πρώτο Πανελλήνιο τουρνουά μικρών ηλικιών της όμορφης ακριτικής πόλης και να καλύψουν τις προσδοκίες όλων.

Οι πολλές δηλώσεις δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να γίνουν οι οκτώ από τις δέκα ηλικιακές κατηγορίες, που σταθερά προκηρύσσονται. Έτσι, πρόκειται ν’ αγωνιστούν 21 έφηβοι, 10 νεάνιδες, 23 κορασίδες, 61 παίδες, 46 παμπαίδες, 19 παγκορασίδες, 22 μίνι παμπαίδες και 9 μίνι παγκορασίδες. Επίσης, συνολικά 18 πόλεις θα έχουν αθλητές στην πόλη του Έβρου.

Κι αν δεν αποτελεί είδηση το ότι θα είναι παρούσα ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα, τότε το γεγονός ότι θα υπάρχουν συμμετοχές ακόμα κι από την Πάτρα ή την Κρήτη, έχει ξεχωριστή σημασία. Πέρα από την Αλεξανδρούπολη, που είναι γνωστό ότι εμφανίζει έντονη δραστηριότητα στο άθλημα, θα είναι παρόντα σωματεία από τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, τη Βέροια, τη Φλώρινα, την Καβάλα, την Ορεστιάδα, την Κομοτηνή, την Έδεσσα, την Ξάνθη, τη Λάρισα, τη Δράμα, τα Γιάννενα, την Αθήνα, την Κορινθία, την Πάτρα, τα Χανιά και τη Χίο.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ