Γενικά

Με 233 αθλήτριες από 21 χώρες το «4ο Aphrodite Cup»

Για τρεις μέρες (16-18/3) το κλειστό του Tae Kwon Do θα γεμίσει με τις κορυφαίες, αλλά και τις ανερχόμενες πρωταθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής.

Το κορυφαίο γεγονός της ρυθμικής γυμναστικής στην Ελλάδα επιστρέφει το τριήμερο 16 έως 18 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κλειστό του Φαλήρου (Tae Kwon Dο).

Το «Aphrodite Cup» θα διεξαχθεί για τέταρτη σερί χρονιά, με τεράστια συμμετοχή. Στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου θα βρεθούν συνολλικά 233 αθλήτριες του ατομικού και του ανσάμπλ, από 21 χώρες και τέσσερις ηπείρους. (Αργεντινή, Βραζιλία, Εσθονία, ΗΠΑ, Ινδία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Καζακστάν, Καναδάς, Κιργιστάν, Κύπρος, Μαλαισία, Ολλανδία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Τουρκία, Τσεχία, Ουκρανία και Ελλάδα).

Το ελληνικό ενδιαφέρον αυξάνει κατακόρυφα η εμφάνιση της Εθνικής ομάδας ανσάμπλ, που θα παρουσιάσει το ολοκαίνουριο πρόγραμμά της.

Η είσοδος στο Ολυμπιακό Κλειστό του Φαλήρου θα είναι ελεύθερη για το κοινό, που θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει πλούσιο θέαμα, στη μοναδική διοργάνωση που γίνεται επί ελληνικού εδάφους και είναι ενταγμένη στο επίσημο καλεντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG).

«Για άλλη μια χρονιά θα έχουμε συμμετοχές από 20 και πλέον χώρες, γεγονός που αποδεικνύει ότι το ‘Aphrodite Cup’ έχει πλέον εδραιωθεί στην συνείδηση της παγκόσμιας κοινότητας της ρυθμικής. Πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων και θα τους προσφέρουμε και φέτος μία εξαιρετική διοργάνωση. Επίσης, θα είναι μία ξεχωριστή ευκαιρία για τους φιλάθλους να γνωρίσουν καλύτερα και να αγαπήσουν το υπέροχο άθλημά μας. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αυτή η διοργάνωση δίνει ζωή στο στάδιο – στολίδι του Φαλήρου, που γεμίζει από αθλήτριες, από μουσική και θέαμα», σχολίασε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης η διευθύντρια του αγωνιστικού τομέα του “Aphrodite Cup” και πρώην προπονήτρια της Εθνικής ανσάμπλ γυναικών, Τζένη Παπαδοπούλου.

Το διεθνές τουρνουά ρυθμικής “Aphrodite Cup 2018” συνδιοργανώνεται από τον Γυμναστικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου «Η Αρμονία», την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων και έχοντας ως θεσμικό υποστηρικτή το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x