Γενικά

Με Onirama η αντίστροφη μέτρηση για τις 100 ημέρες μέχρι τους Μεσογειακούς Παράκτιους της Πάτρας

Η αντίστροφη μέτρηση για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες στην Πάτρα έχει ξεκινήσει και η Οργανωτική Επιτροπή φέρνει στην αχαϊκή πρωτεύουσα τους Onirama, στο πλαίσιο των 100 ημερών από την έναρξη.

Η αντίστροφη μέτρηση για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας ξεκίνησε. Μόλις 100 ημέρες έμειναν πριν από την έναρξη τους και η Οργανωτική Επιτροπή διοργανώνει ολοήμερη εκδήλωση στην αχαϊκή πρωτεύουσα με καλεσμένο το συγκρότημα των Onirama!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 17 Μαΐου η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, θα δείχνει το αριθμό 100!

Εκατό ημέρες πριν από την έναρξη και η Οργανωτική Επιτροπή διοργανώνει ολοήμερη εκδήλωση - γιορτή στο κέντρο της πόλης , στην πλατεία Β. Γεωργίου Α΄, καλώντας τους συμπολίτες μας συμμετάσχουν και όλοι μαζί να δείξουμε ότι η Πάτρα μπορεί να οργανώσει και να διεξάγει μεγάλους διεθνείς Αγώνες !

To πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Διάρκεια του προγράμματος εκδηλώσεων 9:00-23:30

Aπο τις 9:00
• Περίπτερο για την προβολή του εθελοντισμού και για εγγραφή εθελοντών καθώς επίσης για την παροχή πληροφοριών και ενημερωτικών εντύπων για τους αγώνες.

• Προβολή των 11 αθλημάτων των Αγώνων με κείμενο-περιγραφή ,που θα στηθούν σε μορφή έκθεσης στην πλατεία .

• Λειτουργία γηπέδου με άμμου για την προβολή των αθλημάτων BeachSoccer και eachHandball (διαστάσεων 9Χ9), για την επίδειξη των αθλημάτων με τη συμμετοχή επισκεπτών, σε συνεργασία με την Πατρινή ομάδα BeachSoccer «Νάπολη Πατρών».

• Δρώμενα σε σχέση με τους αγώνες(executive photoshooting).

Από τις 17.30 μέχρι το τέλος της εκδήλωσης:
• Μουσική ( Dj set )

• 20.00 έναρξη συναυλίας με την ερμηνεύτρια Γιούλη Ασημακοπούλου (support).

• 21.00 έναρξη κύριου μέρους της εκδήλωσης. Παρουσιαστής θα προλογίσει, δίνοντας στοιχεία στους θεατές για τους αγώνες. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί του Προέδρου της Ο.Ε κ. Φώτη Σαραντόπουλου και του Δημάρχου Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x