Κινηματογράφος

Με αναπηρικό καροτσάκι ο Harrison Ford στα γυρίσματα του Star Wars

Ο σταρ του Χόλιγουντ μετά το ατύχημα που είχε μετακινείται καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Για τους περισσότερους είναι άνθρωπος της δράσης, αλλά μετά το ατύχημα που είχε, ο Harrison Ford δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα: αντί να τρέχει και να κυνηγάει τους... κακούς, ο σταρ του Χόλιγουντ είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και αφήνει το... τρέξιμο σε άλλους.

inner

Και όλα αυτά, λόγω ενός τραυματισμού που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Star Wars: Episode VII», πριν από περίπου δέκα ημέρες. Τότε, ο 71χρονος πρωταγωνιστής τραυματίστηκε όταν η πορτα του Millennium Falcon έπεσε πάνω στον αστράγαλό του, την ώρα που γύριζε μία σκηνή στο «διαστημόπλοιο», στα στούντιο Pinewood στη Βρετανία.

inner

Τα γυρίσματα της ταινίας είχαν διακοπεί, αλλά πλέον έχουν επιστρέψει όλοι, το ίδιο και ο Ford, με γύψο όμως στο αριστερό του πόδι, μιας και οι παραγωγοί της Disney επέμειναν ότι πρέπει να συνεχιστούν.

inner

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός τραυματίζεται στα γυρίσματα ταινίας. Κατά το παρελθόν, είχε ένα επίσης σοβαρό ατύχημα, κατά τη διάρκεια των ταινιών Indiana Jones, οπότε και είχε σπάσει δίσκο στην πλάτη του.

inner


Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x