Χάντμπολ

Με Βούγιοβιτς το καμπ του ΑΣΕ Δούκα

Το «Duke Camp» διοργανώνεται από το τμήμα χάντμπολ του συλλόγου με τον Βεσελίν Βούγιοβιτς να αποτελεί τον επίσημο προσκεκλημένο του και επίκεντρο του φετινού προπονητικού καμπ.

Μία από τις εμβληματικότερες μορφές του παγκοσμίου χάντμπολ που συγκαταλέγεται, πλέον, στους κορυφαίους προπονητές του κόσμου, ο Βεσελίν Βούγιοβιτς, «υπογράφει» τη διοργάνωση του πρωτοποριακού καμπ χάντμπολ με την επωνυμία «Duke Camp», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 10 έως και τις 12 Απριλίου, στο Δαΐς.

Ο Βεσελίν Βούγιοβιτς μαζί με τον αρχιπροπονητή χάντμπολ του ΑΣΕΔ, Γιώργο Κρανάκη, θα ηγηθούν ενός προπονητικού προγράμματος με στόχο να δουλέψουν στο… κόκκινο μαζί με τους μικρούς αθλητές του Δούκα, οι οποίοι ανυπομονούν να γνωρίσουν από κοντά τον ζωντανό θρύλο του παγκοσμίου χάντμπολ.

Θυμίζουμε, ότι ως προπονητής τον περασμένο Γενάρη οδήγησε την Εθνική Σλοβενίας στο βάθρο των νικητών, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στη Γαλλία, ενώ και στο παρελθόν ως παίκτης συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του χάντμπολ της Γιουγκοσλαβίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x