Betmasters

Με «ένα στα έξι», 1,60 η Λεβερκούζεν;

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr το «διπλό» της Σάλκε στην «Μπάι Αρένα» για την ένατη αγωνιστική της γερμανικής Μπουντεσλίγκας.

Αποτελεί διαπίστωση πώς το τελευταίο διάστημα δεν μας πολυθέλει! Σε σχέση με τα εξαιρετικά ποσοστά του Σεπτέμβρη ο Οκτώβρης αποδεικνύεται πιο δύσκολος, αλλά αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει παραπάνω απ΄ όσο το έχει ήδη κάνει τη φιλοσοφία μας. Είναι προτιμότερο, πολλές φορές, να χαθεί ένα σημείο του 4,00 όπως η Σλόβαν, παρά να μην βγει ένα άλλο του 1,50! Και η διαφορά στις δύο αποτυχίες είναι το ποντάρισμα και η «ζημιά» στην τσέπη: Διότι άλλα χρήματα παίζονται στα 1,50 και άλλα στα «4άρια».

Πρώτο ματς που κέντρισε το ενδιαφέρον αποτελεί το Λεβερκούζεν-Σάλκε, μετά από μία αγωνιστική επιτυχημένη για τις δύο ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπάγιερ κέρδισε, με 2-0, τη Ζενίτ, ενώ οι «βασιλικοί μπλε», με 4-3, τη Σπόρτινγκ με «μαϊμού» πέναλτι στο τέλος αν και προηγήθηκαν με 3-1, με την ομάδα της Λισσαβώνας να παίζει για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες. Η κόπωση είναι κοινός παρονομαστής, όμως σε αρκετά πράγματα οι δύο ομάδες διαφέρουν. Στη Σάλκε ανέλαβε εδώ και δύο αγώνες ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, ο οποίος οδήγησε τους φιλοξενούμενους σε ισάριθμες νίκες και στην προκειμένη περίπτωση δίνει το πρώτο του εκτός έδρας ματς.

Η διαφοροποίηση στην ψυχολογία των παικτών της Σάλκε φάνηκε από τα πρώτα παιχνίδια. Ο Χούντελααρ θυμίζει τον παλιό του καλό εαυτό, ο Ομπάσι το ίδιο, οι «μπλε» σκοράρουν αβέρτα και πανηγυρίζουν τα γκολ αγκαλιά με τον νέο τεχνικό τους! Η άμυνα είναι πληγή, όπως για κάθε κλαμπ της Μπουντεσλίγκας πλην Μπάγερν, αλλά αυτό θα το διορθώσει ο Ιταλός στην πορεία. Αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει τα μακρόχρονα. Ο Ρότζερ Σμιντ δεν έχει Ρόλφες και Κάστρο, όμως είναι μάχιμος ο Κυριάκος Παπαδόπουλος (ανήκει στη Σάλκε) που γύρισε με γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και πιθανότατα θα είναι βασικός! Η Σάλκε επί Κέλερ εκτός έδρας δεν βλεπόταν. Τώρα με τον Ντι Ματέο αυτό θα είναι το ισχυρό της σημείο.

Αν το ίδιο παιχνίδι ήταν σ΄ ένα μήνα από σήμερα, ούτε σ΄ αυτήν την απόδοση θα ήταν το «διπλό» ούτε θα το πολυσκεφτόμασταν! Ακόμη και τώρα, όμως, η ομάδα του Ντι Ματέο πείθει πώς μπορεί να κάνει τη ζημιά στην «Μπάι Αρένα». Αήττητη είναι η Μπάγιερ εντός στο πρωτάθλημα, αλλά προέρχεται από τρεις ισοπαλίες και από μία νίκη στα τελευταία έξι. Το 0-3 του ημιχρόνου, που έγινε 3-3 στη Στουτγκάρδη, δείχνει πώς αντιμετωπίζει εφάμιλλα (αν όχι μεγαλύτερα) προβλήματα στην άμυνα από την αντίπαλό της. Αυτά είναι τα ματς που θα κυνηγήσει, για να κάνει τη διαφορά, ο Ντι Ματέο στο νέο του σύλλογο. Τακτικά είναι επαρκής και τον στηρίζουμε στο πρώτο βαρβάτο εμπόδιο που έχει να περάσει!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
265. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΣΑΛΚΕ: 2 (4,15)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x