Επικαιρότητα

Τσαρτσαρής, Καμπερίδης, Αγραβάνης και άλλοι αθλητές… σέρβιραν το Γεύμα Αγάπης (pics)

Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους αρκετοί αθλητές, απόλαυσε το δεύτερο χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης, που διοργάνωσε ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος και οι συνεργάτες του.

Το όνειρο που εμπνεύστηκε μια χούφτα ανθρώπων τον Δεκέμβριο του 2016 έγινε και φέτος πράξη με το δεύτερο Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης που διοργάνωσε ο δημοσιογράφος Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος και οι συνεργάτες του χαρίζοντας λίγες στιγμές χαράς σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Αθλητές από όλους τους χώρους όπως οι καλαθοσφαιριστές Κώστας Τσαρτσαρής, οι Μιχάλης Καμπερίδης και Γιάννης Αγραβάνης από την ΑΕΚ, ο κολυμβητής Γιάννης Δρυμωνάκος, η ολυμπιονίκης του ανσάμπλ Κλέλια Πανταζή, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Κελεσίδης και Αντρέας Μπονόβας, καθώς και ο στράικερ του Ατρόμητου Αμπιόλ Νταουντά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έγιναν για δύο ώρες σερβιτόροι αυτών των ανθρώπων χαρίζοντας στιγμές που θα θυμούνται για πολλά χρόνια.

Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι μαζί μοίρασαν δώρα και παραμύθια κάνοντας τους μικρούς μας φίλους να νιώσουν τα Χριστούγεννα όπως όταν ήμασταν εμείς παιδιά.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν άπορες οικογένειες του Δήμου Αθηναίων, το Ιωσηφόγλειο ορφανοτροφείο, αλλά και η στέγη θηλέων Νέας Σμύρνης καθώς και ενορίες της ευρύτερης περιοχής που με συσσίτια τους συνεισφέρουν στην επιβίωση αυτών των ανθρώπων.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x