Stoiximan Super League

Με λάμψη η παρουσίαση του Ατρομήτου (pics)

Σε εορταστικό κλίμα έκανε την παρουσίαση των μεταγραφών, της νέας φανέλας αλλά και του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου ο Ατρόμητος. «Να κάνουμε μια σεζόν αντάξια της περσινής» τόνισε ο Γιώργος Σπανός.

Σε πολύ ωραίο κλίμα καλωσόρισε τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος, ο οποίος παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης (20/8) στο «Θέατρο Πολιτών» μεταγραφές, φανέλα και το Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου που δημιουργεί σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το παρών έδωσαν παίκτες, μέλη του ΔΣ, παλαίμαχοι, παίκτες των ομάδων Κ17 και Κ15 αλλά και φίλαθλοι.

Σπανός: «Με πολύ πείσμα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια»
Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος τις ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, ο οποίος τόνισε τους στόχους της φετινής σεζόν:

«Την Κυριακή ξεκινά η νέα σεζόν για την ομάδα και θέλουμε να είναι αντάξια της περυσινής. Με το ρόστερ που διαθέτουμε, τις μεταγραφές που έχουμε κάνει φέτος και την και δουλειά μας, θέλουμε αυτή η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πετύχει τους στόχου της. Δεν ξεκινήσαμε καλά την σεζόν, όπως θα θέλαμε. Είχαμε έναν απροσδόκητο αποκλεισμό στην Ευρώπη από μια χειρότερη ομάδα. Δεχθήκαμε τρία γκολ, κάτι το οποίο δεν έγινε στο πρωτάθλημα απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που πέρυσι έσπασε όλα τα ρεκόρ στο πρωτάθλημα, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και βγήκε στην Ευρώπη».

inner

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου σχολίασε: «Με πολύ πείσμα θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να φτάσουμε και την επόμενη σεζόν στο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνουμε. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη αν είναι καλοπροαίρετη. Αναγνωρίζουμε τις ευθύνες μας, αλλά από εκεί και πέρα ο μηδενισμός με κριτήριο ένα ή δύο παιχνίδια, είναι άδικος. Έχουμε μια σταθερή διοικητικά και οικονομικά ομάδα, με σπουδαία αγωνιστικά επιτεύγματα. Κάποιοι θεωρούν ότι αυτή η ομάδα, αυτά που έχει πετύχει είναι λίγα. .Δεν είναι καθόλου λίγο να τους κοιτάς όλους στα μάτια ανεξαρτήτως ονόματος. Σύμφωνα με τα εφόδια που έχει αυτή η ομάδα θα πετύχει. πρέπει την Κυριακή να είμαστε όλοι στο γήπεδο για το ματς της πρεμιέρας με τον Πλατανιά».

Σχετικά με το ρόστερ του Ατρόμητου, ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου ανέφερε: «Αυτό το ρόστερ μπορώ να πω ότι είναι πιο ποιοτικό και πλήρες από πέρυσι. Αυτή η ομάδα έχει στόχο να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα, να μπει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και να προχωρήσει όσο το δυνατό πιο μακριά στο Κύπελλο. Ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που αγαπά αυτή την ομάδα και είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό γι αυτούς. Γι αυτούς που έρχονται στο γήπεδο, δεν μας ενδιαφέρει αν είναι λίγοι ή πολλοί αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους τιμούμε και να τα δίνουνε όλα γι αυτούς».

Παρουσιάστηκαν παίκτες και φανέλα
Το τι περιμένουν απ’ τη νέα σεζόν σχολίασαν στις δηλώσεις τους οι πέντε παίκτες που πήραν μεταγραφή φέτος στην ομάδα, αλλά και οι Δημήτρης Λημνιός και Σπύρος Παπασπύρος που προωθήθηκαν απ’ τις ακαδημίες.

inner

«Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τον κ. Τάκη Μιχαλέτο που δεν βρίσκεται εδώ λόγω ενός προβλήματος υγείας», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Λημνιός, ενώ ο Σπύρος Παπασπύρος ανέφερε: «Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με πίστεψαν και ιδιαίτερα τον κ. Τάκη Μιχαλέτο».

inner

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μπλε», Αλέξανδρος Κούρος ανέφερε: «Ευχαριστώ τον Ατρόμητο που μου δίνει αυτή την ευκαιρία στην καριέρα μου και όσους με πίστεψαν. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω και να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της», ενώ ο Αλμπέρτο Εγκουέμ τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένος που είμαι στον Ατρόμητο, θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με πίστεψαν και να δώσω το 100% για τη νέα μου ομάδα».

Την χαρά του που βρίσκεται στον Ατρόμητο δεν έκρυψε ούτε ο Αντρέι Γκορμπούνοφ: «Είμαι χαρούμενος που είμαι και εγώ σε αυτή την ομάδα. Ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία, αλλά και τον κόσμο».

Ο Ανδρέας Τάτος μίλησε για την επιστροφή του στην ομάδα, ζητώντας συγνώμη απ’ τον κόσμο για τον αποκλεισμό απ’ τη Σαράγεβο: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον Ατρόμητο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και πιστεύω να δικαιώσω τον κόσμο βοηθώντας την ομάδα μου να πετύχει τους στόχου της χρονιάς. Θέλω επίσης, να ζητήσω συγνώμη στον κόσμο μας για την εικόνα που δείξαμε στα δύο ευρωπαϊκά ματς με την Σαράγεβο και για τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη».

inner

Όσον αφορά τον Θανάσης Παπάζογλου, είπε: «Ελπίζω να είναι μια χρονιά με πολλές επιτυχίες. Ξέρω που ήρθα και ελπίζω με πολλή και σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας».

inner

Μίλησαν επίσης και οι τρεις αρχηγοί Βαγγέλης Νάστος, Σωκράτης Φυτανίδης, Εδουάρδο Μπρίτο οι οποίοι ζήτησαν συγνώμη για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και υποσχέθηκαν πολλές χαρές στη διάρκεια της περιόδου.

inner

Την παράσταση έκλεψε το διαφημιστικό σποτ με πρωταγωνιστές τους παίκτες, για τις νέες εμφανίσεις, αλλά και το backstage. Οι φανέλες που παρουσιάστηκαν είναι Macron σε λευκό, μπλε και ανθρακί χρώματα, ενώ προανήγγειλαν την δημιουργία μιας φανέλας custom εμπνευσμένη απ’ τη δεκαετία του ’70.

inner

Εκ μέρους της Μacron απεύθυνε χαιρετισμό ο εκπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα Σταύρος Ανδρεαδάκης, ο οποίος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την συνεργασία, ενώ προβλήθηκε video με τον χαιρετισμό του Διευθύνοντα Συμβούλου της Macron κ. Παβαρέλο που μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Ατρόμητο τονίζοντας ότι η εταιρία «είναι περήφανη».

inner

Στην συνέχεια ο Τόλης Αποστόλου, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος ανέλυσε το πρότζεκτ των Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου που δημιουργεί ο Ατρόμητος με σύνθημα: «Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα», ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο υπεύθυνος εκπαίδευσης Βαγγέλης Μπεκρής ο οποίος μαζί με τον προπονητή της Κ17 Άρη Σαρακηνό εκπόνησε το σχέδιο εκπαίδευσης που θα δοθεί στις συνεργαζόμενες σχολές.

inner

Ανακοινώθηκαν μάλιστα οι πρώτες τρεις σχολές που εντάσσονται στο δίκτυο και είναι οι εξής: Champions the Soccer Akademy Λεμεσού Κύπρου -με ιδιοκτήτη τον Δημήτρη Δημητρίου- ακαδημία Σέρπανος στη Λαμία -μίλησε ο ιδιοκτήτης Θανάσης Σερπάνος- Ενικός Νέου Κεραμιδίου στη Κατερίνη -μίλησε ο εκ των ιδιοκτητών Μιλούτιν Τζίνοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x