Βόλεϊ

Με Μάσεκ στη Volley League γυναικών ο ΠΑΟΚ

Ο Μιχάλ Μάσεκ θα είναι ο πρώτος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Μιχάλ Μάσεκ θα είναι ο νέος τεχνικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Ο «ασπρόμαυρος» Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σλοβάκου τεχνικού για τον επόμενο χρόνο στην «παρθενική» συμμετοχή του τμήματος στη Volley League γυναικών. Ο Μάσεκ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, κατέκτησε το πολωνικό πρωτάθλημα με τη Λοτζ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον Σλοβάκο προπονητή, Μιχάλ Μάσεκ, ο οποίος θα κατευθύνει την ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στα... σαλόνια της Α1.

Γεννημένος στις 8 Αυγούστου του 1983, ο Μιχάλ Μάσεκ ξεκίνησε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στην COP Nitra, με την οποία αγωνίστηκε στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα της Πολωνίας.

Ο επόμενος σταθμός του ήταν στην πατρίδα του και την GAT Solutions Senica, ενώ την επόμενη χρονιά κάθισε στον πάγκο της Doprastav Bratyslawa.

Το 2012, έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα της καριέρας του, με την γερμανική Στουτγκάρδη να τον εμπιστεύεται και να του παραχωρεί την καθοδήγηση στην Μπουντεσλίγκα γυναικών.

Το 2013, τον βρίσκει και πάλι στην Πολωνία, σε ρόλο βοηθού στην Chemik Police, με την οποία έφτασε μέχρι την κατάκτηση του πολωνικού πρωταθλήματος.

Η καλή δουλειά του Μιχάλ Μάσεκ έγινε γνωστή, με τον Σλοβάκο να επιστρέφει και πάλι στο γερμανικό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας στο ίδιο πόστο δηλαδή αυτού του βοηθού προπονητή στην Dresdner SC, εκεί οπού πέρασε τα καλύτερά του χρόνια, κατακτώντας το γερμανικό πρωτάθλημα δύο συνεχόμενες φορές, ενώ το 2016 πραγματοποίησε το νταμπλ, κατακτώντας και το Κύπελλο Γερμανίας.

Στις αρχές της σεζόν 2016-2017, ο Μιχάλ Μάσεκ ξεκίνησε ως πρώτος προπονητής στην πολωνική LKS Commercecon Lodz, με την οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση τη σεζόν 2017-18 και το πρωτάθλημα Πολωνίας τη σεζόν 2018-19, ενώ τερμάτισε στη 16η θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών.

Αυτήν την περίοδο είναι βοηθός του Μάρκο Φενόλιο στην γυναικεία ομάδα της εθνικής Σλοβακίας, όπου και δίνουν τη μάχη τους στο Ευρωπαϊκό Λιγκ Α.


Αναλυτικά οι τίτλοι του ως βοηθός και προπονητής:

Ως βοηθός:
Πρωτάθλημα Πολωνίας: 2014
Πρωτάθλημα Γερμανίας: 2015, 2016
Κύπελλο Γερμανίας: 2016

Ως προπονητής:
Δεύτερη θέση στο πολωνικό πρωτάθλημα: 2018
Πρωτάθλημα Πολωνίας: 2019

Καλώς ήλθες Coach στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ και καλή επιτυχία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x